Međimurje protiv Bjelovara kreće u proljeće, Munivrana kaže da samo pobjeda dolazi u obzir

Mario Munivrana
Mario Munivrana, Foto: Miljenko Dovečer

Međimurje je odgodu prvog kola nastavka prvenstva Treće HNL Istok protiv Koprivnice iskoristilo odigravanjem dviju kontrolnih utakmica da još više uigra ekipu.

Pobjedama protiv Poleta (Sveti Martin na Muri) 5:1 i Podturna 5:3 igrači Matije Kristića najavili su utakmicu s Bjelovarom.

Bjelovar je pobjedom u prvom kolu nastavka privremeno preskočio Međimurje, a subotnja utakmica pokazat će koliko su Čakovčani spremni u borbi za sam vrh. Iako je najavljeno opet loše vrijeme, nogometaši Međimurja jedva čekaju da počinje prvenstvo.

– U ovim dugim pripremama, ako ništa drugo, pucamo od snage. Malo nam fali igra na pravom travnjaku, ali izgovora nema, samo pobjeda protiv uvijek nezgodnog Bjelovara dolazi u obzir – rekao je ponajbolji napadač Mario Munivrana.

Nakon završetka jesenskog dijela njegove partije nisu prošle nezapaženo. U svoje redove htjela ga je dovesti Cibalia.

– Istina da je ponuda bila primamljiva, ipak je to poziv od prvoligaša. Međutim, dobro sam promislio i zaključio da mi je važnija sigurnost u primanjima, nego neizvjesnost u Vinkovcima, a također i želja da se sa suigračima domognem Druge HNL. Želim svojim doprinosom sudjelovati u tome jer bez obzira na zaostatak od šest bodova, smatram da imamo momčad za sam vrh – zaključio je optimistično krilni napadač Munivrana.

Utakmica 17. kola između Međimurja i Bjelovara igra se u subotu, 17. ožujka, na SRC Mladost u 15 sati.

Zaostalu utakmicu 16. kola Međimurje će kao gost odigrati u srijedu, 21. ožujka, u Koprivnici protiv istoimenog domaćina.

Izvor: klikaj.hr

Ostavi komentar