Međimurje pobijedilo Heviz i izgubilo od Varaždina, unatoč odličnom prvom poluvremenu

Igrači Matije Kristića i u treći tjedan priprema za novu drugoligašku sezonu ušli su u visokom ritmu treninga i utakmica.

Peta kontrolna utakmica na rasporedu je bila u srijedu kada je u Čakovcu gostovao tradicionalan protivnik mađarski trećeligaš Heviz.

Gosti iz Mađarske prvi su zaprijetili Galošiju, a domaće Međimurje dolazi u vodstvo u 7. minuti nakon lijepe akcije kada Hranilović pronalazi na lijevoj strani Brckovića koji ubacuje loptu u kazneni prostor gostiju, a najbolji strijelac domaćina Filip Škvorc rutinirano posprema loptu u mrežu Heviza.

Čakovčani koji su dominirali tijekom cijele utakmice poluvrijeme završavaju još jednim golom Hranilovića koji zabija glavom nakon dobrog ubačaja Trojaka.

Konačni rezultat 3:0 djelo je Hranilovića koji zabija u 51. minuti iz kaznenog udarca.

Nakon više od dva mjeseca poslije operativnih zahvata ponovo su zaigrali Munivrana i Patafta koji su dobili priliku zadnjih 30 minuta.

Sigurno najjači test u pripremama Međimurje je imalo u subotu, 4. kolovoza, kada je ugostilo favorita za ulazak u Prvu ligu susjedni Varaždin.

Pred više od tristotinjak gledatelja u drugoligaškom ogledu susjednih klubova Varaždin je pobijedio 2:0 golovima u drugom poluvremenu.

U prvom dijelu treneri Kristić i Mumlek postavili su najjače postave, a domaće Međimurje je bilo puno opasnije i stvorilo nekoliko prilika, a najopasnija je bila ona kada je Režić dobro gađao iz slobodnog udarca, ali je Mrmić odbio loptu na koju nalijeće Hranilović glavom, ali nije uspio pogoditi.

Prije toga Trojak, Pušić i Hranilović mogli su matirati Mrmića.

U drugom dijelu Varaždin je promijenio kompletnu ekipu, a Međimurje je uvelo sedam novih igrača. Bila je to potpuno druga utakmica u kojoj su bili bolji gosti, pogotovo neuhvatljivi Benko koji je zabio jedan gol, a drugi namjestio Sačeru.

I ovaj tjedan igrači Međimurja nastavljaju u visokom ritmu, prvo u srijedu dolazi varaždinski Varteks, a sljedeće subote, 11. kolovoza, dočekuju drugoligaša Sesvete.

Foto: Miljenko Dovečer

Izvor: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE