15 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Međimurje četiri kola nije znalo za pobjedu pa skinulo skalp vodećoj Marsoniji

Nakon uvodna dva poraza, pa zatim dva remija, Međimurje je tek u 5. kolu Treće HNL Istok došlo do prve pobjede. U Čakovcu na SRC Mladost srušili su lidera Marsoniju iz Slavonskog Broda 4:1.

U prvih desetak minuta Marsonia je bila nešto opasnija, ali su prvi u vodstvo došli Čakovčanci. U 11. minuti dobra akcija u kojoj je Tkalčić ubacio loptu do Škvorca koji puca prema golu gostiju gdje nespretno reagira kapetan Marsonije Čanić i lopta se od njega odbija u mrežu za vodstvo Međimurja 1:0.

Međutim, ubrzo nakon toga, u 20. minuti na jednu dugu loptu zakasnio je Branilović, kojeg prolazi Gudelj i nakon centaršuta nespretno reagira Antonović koji šalje loptu u mrežu svog vratara Bešenića za 1:1.

U 23. minuti zicer Tkalčića koji s pet metara šalje loptu visoko iznad gola. Međimurje ubrzo nakon toga u 29. minuti ponovo dolazi u vodstvo. Nakon dubinske lopte Režića, loptu prima Škvorc koji je upućuje prema golu gostiju, a Marcijuš glavom zakucava za 2:1.

U 35. minuti igru je zbog ozljede morao napustiti domaći kapetan Režić, a umjesto njega ulazi mladi Pajić. Do kraja poluvremena rezultat se nije promijenio, iako su dvije šanse propustili Conjar i Šimunić.

U drugom dijelu agilni Munivrana prvi je u prilici kada u 51. minuti dobro puca, ali gostujući vratar brani. Nakon toga malo sreće za domaće nogometaše kada Bundavica i Sivrić prijete Bešeniću, ali lopte prolaze tik uz stativu.

Ulaskom Bajalice u 66. minuti u vezni red Međimurje dobiva novi polet i već u 71. minuti nakon duge i precizne lopte novog igrača u ekipi domaćina, Denisa Bajalice do Munivrane, ovaj potonji centrira pred gol gostiju, loptu spušta Hlišć prema Škvorcu koji pogađa za 3:1.

Gosti su pokušali smanjiti zaostatak, međutim, u petak dobra ekipa Međimurja to nije dozvolila, već su dobru igru okrunili drugim golom Škvorca u sudačkoj nadoknadi za konačnih 4:1.

Iako nakon pet kola ima svega pet bodova, Međimurje je 22. rujna protiv pretendenta za naslov prvaka Marsonije pokazalo da se i na njih mora računati. Već u srijedu slijedi novi prvenstveni ogled kada su opet domaćini, ovaj puta dolazi im BSK iz Bijelog Brda koji također ima aspiracije za sam vrh.

Izvor i foto: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE