16.7 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Međimurec uvjerljivo svladao Polet, Nedelišće zadržalo prvo mjesto

Pobjedom protiv Bednje i porazom Poleta Nedelišće je zadržalo prvo mjesto, a uz to ima i utakmicu manje.

Nedelišće je u jednom od derbija pobijedilo teškom mukom čvrstu ekipu Bednje 1:0 golom Pintarića glavom u 87. minuti iz kornera. Nakon utakmice nezadovoljstvo u redovima gostiju zbog, kako kažu, pristranog suđenja Gorana Babića.

Drugi veliki derbi odvijao se u Dunjkovec-Pretetincu gdje je preko 300 gledatelja vidjelo čak šest golova. U jednoj kvalitetnoj, dinamičnoj igri igrači mladog trenera – igrača Davora Piškora zasluženo su pobijedili i već su na četvrtom mjestu. Poveli su gosti iz Svetog Martina u 30. minuti golom Ferlina. Do kraja poluvremena Međimurec izjednačuje golom japanca Yokoyame i tako se odlazi na odmor. U drugom dijelu Yokoyama Shohei prometnuo se u junaka utakmice i s još dva gola zapečatio sudbinu Poleta. Prije toga kod rezultata 1:1 gosti ne koriste kazneni udarac. Na 4:1 povećao je Filip Hrustek, a najbolji strijelac gostiju Medved samo ublažava poraz na 4:2 u 85. minuti.

Nakon poraza kod kuće od Pušćina Rudar je imao popravni ispit kod Jalžabeta i odmah ga je položio. S dva zgoditka Borisa Vurušića gosti iz Murskog Središća imali su prednost već u prvom dijelu. Bili su bolja momčad i promašili još nekoliko izglednih prilika. Domaćini su uspjeli samo smanjiti u 70. minuti golom brazilca Ramosa.

U Domašincu Dinamo je s minimalnih 1:0 slavio protiv čakovečke Sloge i sada je s dva boda i utakmicom manje treći iza Poleta. Jedini gol u fer i korektnoj utakmici postigao je golgeter lige Krznar Stjepan-Čepa.

Izgleda da je trener Pušćina Boris Đorđević u pripremama dobro posložio ekipu. Nakon gostujuće pobjede protiv Rudara, dobru igru okrunili su i kod kuće svladavši Zelengaj 2:0. U strijelce se prvi upisao oporavljenik Levanić u 71. minuti, a pobjedu je potvrdio iskusni Bojan Cirkvenčić u 85. minuti.

Mladost Komet tek je krajem utakmice došla do nova tri boda protiv Slobode. Gosti koji su sada posljednji dobro su parirali domaćim igračima, a gol odluke postigao je mladi Silvio Radiković u 85. minuti nakon dobre kombinacije iz kornera.

Iznenađenje kola desilo se u Ludbregu gdje je domaća Podravina doživjela težak 0:3 poraz od do tada posljednje Plitvice iz Gojanca. Gosti dolaze u vodstvo već u 4. minuti golom Jošue Horvata. Nakon što Podravina ne koristi u 27. minuti priliku iz kaznenog udarca, Horvat ih kažnjava svojim drugim golom. Za konačnih 0:3 zaslužan je domaći igrač Mesec koji postiže autogol u 86. minuti. Ovom pobjedom Plitvica je prepustila fenjer Slobodi.

Jedina utakmica koja je završila bez golova bila je ona u Nedeljancu gdje je domaćin pred dvjesto gledatelja ugostio Novi Marof.

ČETVRTA HNL ČAKOVEC – VARAŽDIN, 17. KOLO:

Nedelišće – Bednja 1:0, Mladost Komet – Sloboda 1:0, Podravina – Plitvica 0:3, Nedeljanec – Novi Marof 0:0, Međimurec – Polet 4:2, Dinamo – Sloga 1:0, Pušćine – Zelengaj 2:0, Jalžabet – Rudar 1:2.

Izvor: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE