Lovro Zvonarek iz Preloga novi igrač njemačkog velikana Bayerna

Talentirani Priločanec Lovro Zvonarek prošao je liječnički pregled čime je dovršen njegov transfer u Bayern München.

Šesnaestogodišnji ofanzivni veznjak svoju je karijeru započeo u matičnoj preloškoj Mladosti da bi zatim nastavio u Slaven Belupu. Nastupom kod koprivničkih farmaceuta također je postao i najmlađi debitant u povijesti kluba te najmlađi strijelac u povijesti HNL-a sa 16 godina 14 dana.

Lovro će do kraja aktualne sezone biti na raspolaganju koprivničkom klubu nakon čega će se od iduće sezone priključiti Bayernu.

–Još uvijek mislim da nisam svjestan što se sve izdogađalo u posljednjih nekoliko mjeseci. Iznimno sam sretan što sam potpisao za klub kao što je Bayern München i što je moja obitelj, moja najveća potpora, danas uz mene da zajedno ovo proslavimo. Gledat ću na ovo kao ogroman motiv za još veći rad i odricanje. Drago mi je i da ostajem do ljeta u Slaven Belupu, u svom klubu koji me prepoznao i pružio mi priliku. Želim, zajedno sa svojim suigračima i stručnim stožerom, ostaviti trag ove sezone i igrati najbolje što mogu, rekao je Lovro za koprivnički klub.

Belupo će za Zvonareka dobiti dva milijuna eura odštete fiksno, a uz bonuse iznos može narasti i do pet milijuna eura čime bi postao jedan od najskupljih tinejdžera u povijest HNL-a.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE