6.4 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Lider IV. HNL Varteks nemilosrdan prema Preložanima

Nogometaši Varteksa ostvarili su ove subote još jednu visoku pobjedu u MŽNL Čakovec Varaždin. Na terenu u Sračincu ostavili su bez šanse Mladost Komet uz rezultat 5:0 za Bumbare.

Gosti iz Preloga agresivno su krenuli u utakmicu, no već su do kraja prvog dijela utakmice primili tri pogotka. Goste je načeo Kukec u 27. minuti, Šoštarić u 33. minuti povisio vodstvo na 2:0, dok je u posljednjoj minuti regularnog dijela prvog poluvremena Kuhar zabio za 3:0 i tako poslao goste na odmor pognutih glava.

U nastavku ista priča – Broz već u 8. minuti drugog dijela utakmice povisuje rezultat na 4:0 za momčad Želimira Orehovca, a s tribine pjesma ne staje.

U 83. minuti Šoštarić se još jednom upisuje u strijelce za konačnih 5:0 i upisuje svoj drugi gol na utakmici, koji mu je bio ukupno 9. u dosadašnjem dijelu prvenstva i uz koje je tako prestigao kolegu Karića po broju postignutih golova, s kojim je do danas dijelio vrh liste strijelaca MŽNL.

U svih 90 minuta utakmice, gosti nisu uspjeli stvoriti niti jednu šansu kako bi pokušali ugroziti gol Varteksa, te su ispraćeni s pet primljenih pogodaka u svojoj mreži i kući se vraćaju bez bodova.

Izvor: NK Varteks

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE