15 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Kup Nogometnog saveza Međimurja: Na uzvrat u Nedelišće Međimurje ide s dva gola prednosti

U prvoj finalnoj utakmici Kupa Nogometnog saveza Međimurja u Čakovcu pred 400 gledatelja sastali su se Međimurje i Nedelišće.

Nedelišće se u prvom dijelu uglavnom orijentiralo na obranu, a Međimurje koje je imalo puno veći posjed lopte kontinuiranom igrom plelo je mrežu oko Kocijanovog gola.

Domaći su poveli u 39. minuti kada je Nino Brcković dubinskom loptom poslužio Pataftu koji je zaobišao bespotrebno istrčalog Kocijana i pogodio za 1:0.

U drugom dijelu gosti su se otvorili, počeli su kombinirati i imali veliku priliku u 58. minuti, ali Galoši je obranio udarac Panića koji se našao na sedam metara u stopostotnoj prilici. Na odbijenu loptu naletio je Filipović , pucao, ali netko od domaćih igrača blokira šut i lopta završava u korneru. Do kraja susreta u otvorenoj utakmici bilježimo dvije šanse domaćih igrača i jednu gostiju.

Minutu prije kraja susreta, nakon proboja Munivrane koji ubacuje loptu u sredinu loše reagira Patafta s pet metara. Drugi gol su domaći postigli u sudačkoj nadoknadi kada u jednoj dugoj akciji Marcijuš na lijevoj strani vara svog čuvara , vraća prizemno loptu Brckoviću koji s ruba kaznenog prostora precizno pogađa suprotni kut gostujućeg gola za 2:0 i na uzvrat u Nedelišću koji se igra za dva tjedna odlaze s dva gola prednosti. Igrači Gorana Međumurca nisu razočarali u ovoj utakmici i na kraju susreta obje momčadi ispraćene su pljeskom tribina na kojoj se našlo više gostujućih navijača.

Autor i foto: Miljenko Dovečer

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE