15 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Karlo Malenović, perspektivni nogometaš u varaždinskom Varteksu

Čakovčanin Karlo Malenović s trenutno nogometnom adresom u varaždinskom Varteksu nogomet je počeo igrati sa šest godina u tadašnjem NK Čakovcu. Nakon spajanja škola, priključuje se NŠ Međimurje – Čakovec u kojoj igra sve do juniorskog staža.

Već kao junior bio je priključen seniorskoj momčadi Međimurja kod trenera Kovačevića, međutim, tada mu stiže poziv iz Varaždina. Priključuje se Varaždinu, a tamo su mu treneri bili Zoran Kastel i Miljenko Mumlek. Kao i u Međimurju, Karlo je uz juniore i član seniorske ekipe, te s prvom momčadi Varaždina osvaja županijski kup i osigurava nastup u 2. HNL.

Povratkom u Međimurje, Karlo se priključuje treninzima prve ekipe, te kao i s Varaždinom godinu prije, osigurava nastup u drugoligaškom rangu. Za Međimurje je u 2. HNL odigrao šest utakmica. Nažalost, tadašnji trener Kristić nije ozbiljno računao na Malenovića, te je mladi Čakovčanin nakon odrađene sezone pristupio trećeligašu Varteksu. Standardni je član momčadi, a najviše utakmica odigrao je na lijevom beku. Kao svoje vrline ističe upornost i odgovornost prema igri.(nl)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE