8 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Iz NK Međimurja otišlo šest, a pristupilo čak 11 novih igrača

Nakon osvajanja prvog mjesta u 3. HNL Istok i nedobivanja licence za 2. HNL, osim trenera Marija Kovačevića, iz Međimurja otišlo je šest standardnih igrača, i to Erić, Težak, Oštrek, Hranilović, Mesarić i Šafarić.

Unatoč svemu, uprava kluba nije spavala. Angažiran je trener Rade Herceg, a klubu je pristupilo čak 11 novih igrača, s time da su među njima čak šestorica povratnika – Bešenić, Malenović, Antonović, Hlišć, Marciuš i Šarić.

Osim njih u klub su došli provjereni Škvorc, Conjar, Tkalčić i mladi Grubić i Bagarić.

Sigurno je da će treneru Hercegu biti potrebno neko vrijeme da uigra novopridošle igrače i složi ekipu koja će se opet boriti za vrh tablice.

U dosadašnjem dijelu priprema Međimurje je odigralo tri kontrolne utakmice. Prvu su izgubili 3:0 od novog četvrtoligaša Bednje, drugu su remizirali kod kuće s mađarskim Hevizom 1:1, a jučer, u srijedu, zabilježili su prvu pobjedu protiv četvrtoligaša Sloge iz Čakovca 5:0.

Tri gola zabio je mladi Marijan Bagarić, a po jedan Filip Škvorc i Jan Marciuš.

Polako se naziru obrisi udarne ekipe, a do početka prvenstva Međimurje će odigrati još četiri prijateljske i jednu kup utakmicu.

Nova provjera slijedi u subotu, 5. kolovoza, protiv domaćeg Nedelišća, a u srijedu, 9. kolovoza, odlaze u Kurilovec u goste Udarniku.

Izvor: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE