NK Međimurje za sada bez licence za nastup u 2. HNL

Hrvatski nogometni savez kao davatelj licence u prvom je stupnju završio Središnji postupak licenciranja klubova za natjecateljsku 2022./2023. godinu.

Dva kluba iz 3. HNL Sjever dobila su zeleno svjetlo za nastup u 2. HNL, a to su Mladost (Ž) i Bjelovar, dok je Međimurje za sada bez licence. Iz kluba su poslali priopćenje za medije vezano za licenciranje HNS-a za sljedeću sezonu, a koje prenosimo u cijelosti.

– Poštovani! Komisija za licenciranje Klubova HNS za natjecateljsku sezonu 2022/2023 donijela je Odluku o dobivanju, odnosno o ne dobivanju licence.

NK Međimurje Čakovec je među više od dvadesetak (20) klubova koji u prvom krugu nisu dobili licencu, te im je dana mogućnost da u roku osam dana podnesu žalbu i dostave dopunsku dokumentaciju.

Napominjemo da je u sklopu podnošenje zahtjeva za dobivanje licence bilo potrebno dostaviti dokumentaciju za ispunjenje 5 kriterija i to: Administrativni kriteriji, sportski kriteriji, kriteriji infrastrukture, pravni kriteriji i financijski kriteriji. U zadanom roku klub je dostavio i udovoljio većini traženih uvjeta, a nije udovoljio jednom kriteriju infrastrukture i nije priložio dodatne informacije za financijske i sportske kriterije, te će to učiniti u žalbenom roku. Sa štovanjem! Uprava, priopćili su iz NK Međimurje.

Izdane licence za II. HNL:

  1. NK BELIŠĆE Belišće
  2. NK BJELOVAR Bjelovar
  3. NK BSK Bijelo Brdo
  4. HNK CIBALIA š.d.d. Vinkovci
  5. NK DUGO SELO Dugo Selo
  6. NK MLADOST Ždralovi
  7. NK OPATIJA Opatija
  8. NK RUDEŠ Zagreb
  9. NK SOLIN Solin
  10. NK VARAŽDIN Varaždin
  11. HNK VUKOVAR 1991 Vukovar
  12. NK ZAGOREC Krapina

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE