FOTO: Nogometaši NŠ Međimurje-Čakovec lavovski se borili na Međugorje Cupu

Međugorje Cup je veliki međunarodni turnir u nogometu za mlađe kategorije. Organizator jedanajstog tradicionalnog Međugorje cupa 2017 za mlađe uzraste je Nogometni klub Međugorje.

Na turniru su sudjelovali mladi nogometaši iz BiH, Hrvatske i Italije (Atalnta, Dinamo, Hajduk, Slaven Belupo, Marsonija, Split, Šibenik Zadar, Železničar-Sarajevo, Široki Brijeg i brojni drugi…) od 9 do 12. ožujka 2017.  Turnir se održavao  na terenima „Sport centra Međugorje“.

Nogometna škola „Međimurje – Čakovec„ na turniru je sudjelovala s tri uzrasne kategorije Stariji Pioniri U-14 (2002), Mlađi Pioniri U-12 (2004) te Limači U-10 (2006).

MEĐUGORJE CUP 2017.

U-12 (2004) godište

Mlađi pioniri I, generacija 2004. godište, osvojila je drugo mjesto na Međunarodnom turniru u Međugorju!

Godište 2004.

Nakon uvodnih pobjeda u petak i već tada osvojenog prvog mjesta u skupini, odigrali su 1:1 u subotu ujutro sa ŠN Gorski Kotar te su popodne pobjedili u četvrtfinalnom susretu NK Tomislav rezultatom 3:0.  U polufinalu ih je dočekala ekipa NK Varaždin te se pobjednik odlučivao izvođenjem jedanaesteraca, a u toj lutriji naši dječaci imali su više sreće tj. na golu je briljirao naš Roko Zrna. U finalnom susretu nakon 40 minuta velike borbe podjednakih ekipa čestitali su HNK Zrinjskom iz Mostara na osvojenom prvom mjestu.

Međimurski igrač Nikola Obadić proglašen je za najboljeg igrača turnira.

REZULTATI  2004 godište

NŠ Međimurje Čakovec-Široki Brijeg 3-0

(Obadić,Lesjak 2)

NŠ Međimurje Čakovec-Adriatic(Split) 1-0

(Ratajec)

NŠ Međimurje Čakovec-Gorski Kotar 1-1

(Marton)

QF NŠ Međimurje-Tomislav 4-0

(Mendelski 2, Obadić 2)

SF NŠ Međimurje-Varaždin 0-0 (5-4 11 m)

F NŠ Međimurje-Zrinski (Mostar) 0-1

Trener: Neven Bujanić

 U-14 (2002 godište)

Pioniri I, generacija 2002. godište, ispala je u četvrtfinalu od kasnijeg pobjednika turnira u tom godištu HNK Širokog Brijega.

Godište 2002.

REZULTATI  2002 godište

NŠ Međimurje-Zrinski (Mostar) 1-0

(Lukovnjak)

NŠ Međimurje-Tomislav 2-1

(Dežđek, Cimerman)

NŠ Međimurje-Adriatic (Split) 1-2

(Dežđek)

QF NŠ Međimurje-Široki Brijeg 0-0 (3-5 / 11 m)

 Trener Mario Šarić

U-10 (2006. godište)

Nakon Pionira I svoju četvrfinalnu utakmicu odigrali su i Limači I, generacija 2006. godište, te su također ispali nakon izvođenja šesteraca od ekipe NK Union. Taj dan lutrija jedanaesteraca nije bila na strani Međimuraca.

Godište 2006.

REZULTATI  2006. godište

NŠ Međimurje-Metković 2-2

(Farkaš,Lesjak)

NŠ Međimurje-Orkan (Dugi Rat) 4-1

(Ivaci, Lesjak, Sabolčec, Dobša)

NŠ Međimurje-Međugorje 5-0

(Lesjak 2 ,Farkaš 2, Ivaci)

QF NŠ Međimurje-Union (Podstrana) 0-0 (5-6 / 6m)

Trener Karlo Kosalec

Na putovanje s igračima išli su Treneri Mario Šarić, Neven Bujanić, Karlo Kosalec, Fizioterapeut/Trener Marinko Horvat i Voditelj Nogometne škole Hrvoje Goričanec.

Na turniru su od strane gledatelja i trenera pohvaljene sve ekipe NŠ Međimurje-Čakovec zbog načina igranja nogometne igre, zalaganja na terenu, borbenosti te na kraju i ponašanju kako na terenu tako i izvan terena.

– Zahvaljujemo se i našim vjernim navijačima (roditeljima) na dolasku u velikom broju i velikoj podršci koju su pružali svim našim ekipama. Naši mladi nogometaši su bili smješteni u Pansionu Vesna & Ante Sivrić koji su bili odlični domačini. Osigurali su nam odličan smještaj, hranu i gostoprimstvo. Djeca i roditelji su odlično predstavili i promovirali Grad Čakovec i Međimursku županiju – kažu iz vodstva kluba.

Stručni stožer

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE