16.7 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

FOTO: Juniorima Međimurja županijski kup

Zbog lošeg vremena odgođena uzvratna utakmica finala juniorskog kupa između NŠ Međimurje i ŠN Graničar/ Vidovčan odigrana je tjedan dana kasnije po lijepom vremenu na SRC Mladost u Čakovcu. Prva utakmica u Kotoribi završila je remijem 3:3 pa se i u uzvratu očekivao neizvjestan susret. Gosti bodreni sa stotinjak bučnih navijača dobro su parirali i držali rezultat sve do dvadesetak minuta do kraja kada su pali.

Domaćine koji su imali veći posjed lopte, u vodstvo je prekrasnim golom s dvadesetak metara doveo Bacinger u 18. minuti. Gosti su se uglavnom orijentirali na konranapade, a rezultat su poravnali u drugom dijelu iz kaznenog udarca nakon prekršaja na Strbadu. U 53. minuti Čmrlec je siguran s bijele točke. Šest minuta kasnije Čmrlec izlazi sam na Vargu, ali domaći vratar otklanja opasnost.

Nakon što je Heric u solo prodoru u 67. minuti doveo NŠ Međimurje u vodstvo tu je bio kraj svim gostujućim nadama. Do kraja utakmice za domaće još zabijaju Dežđek i Rališ za uvjerljivu 4:1 pobjedu čime osvajaju juniorski županijski kup.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE