Ekipe Podturen te Admin i sinovi idu na državno finale Coca-Cola Cupa u Split

Coca-Cola Cup Podturen1

U Podturenu je 1. lipnja odigran županijski malonogometni turnir Coca-Cola Cup koji je iznjedrio ekipe koje su se plasirale na državnu završnicu u Splitu.

Nakon napetih kvalifikacijskih turnira koji su se održali na nogometnim terenima u Kotoribi, Prelogu, Donjem Kraljevcu, Čakovcu, Murskom Središću, Goričanu i Hodošanu pobjedničke ekipe okupile su se u Podturenu na novim nogometnim terenima s umjetnom travom kako bi se borili za plasman na državnoj završnici.

Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu koji se već petu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih, a ove godine pohodit će čak 80 gradova u Hrvatskoj.

Coca- Cola Cup odigrava se u dvije starosne kategorije: 2000 godište i mlađi i 2003. godište i mlađi. Obje kategorije donijele su napete utakmice, a donosimo rezultate polufinala i finala:

2003. godište:

Polufinale:

Gumeni bobci-  Admin i sinovi 0:3

Carevi- Fantomi 0:3

Finale:

Admin i sinovi- Fantomi 2:2 (5:4p)

2000. godište:

Polufinale:

Podturen- NK Naprijed 3:1

MNK Lesnice- Burazzersi 2:4

Finale:

Podturen- Burazzersi 9:2

Na državno finale Coca-Cola Cupa koje će se održati od 29. srpnja do 1. kolovoza u Splitu u sklopu hrvatskih završnica Plazma Sportskih igara mladih plasirale su se pobjedničke ekipe iz oba godišta: 2000. godište ekipa Podturen i 2003. godište ekipa Admin i sinovi.

Sve najbolje od Sportskih igara mladih možete pratiti na Facebook stranicama:

“Sportske igre mladih”: https://www.facebook.com/sportske.igre.mladih/
”Coca-Cola Cup Hrvatska”: https://web.facebook.com/CocaColaCupHrvatska/

i instagramu: igremladih_hr:  https://www.instagram.com/igremladih_hr/

Ostavi komentar