Dva Dinama zagrebački i iz Domašinca potpisali suradnju nogometnih škola

Suradnja Dinmo Zagreb i Dinamo Domašinec
U Domašincu je potpisana suradnja između nogometnih škola domaćeg Dinama i zagrebačkog Dinama

Svečano je bilo danas u prostorijama Općine Domašinec. Škola nogometa našeg najtrofejnijeg kluba zagrebačkog Dinama potpisala je nakon dužeg vremena s jednom našom školom nogometa ugovor o suradnji i to svojim nešto mlađim imenjakom iz Domašinca.

Za tu priliku iz Zagreba je u Domašinec stigao šef NŠ GNK Dinamo Ivo Šušak u pratnji legende Dinama i trenera u Školi Marka Mlinarića, te glavnog skauta Igor Gabrijelić.

Ugovor su u ime Dinama potpisali klupski direktor Tomislav Svetina i Ivo Šušak, a u ime Dinama Domašinec direktor Škole Zvonko Ovčar i predsjednik kluba Ivan Đurkin.

Potpis ugovora Dinamo Domašinec i Dinamo Zagreb
Ugovor su potpisali čelni ljudi NK Dinamo Zagreb i Domašinec, odnosno njihovih nogometnih škola

Suradnja će se odvijati na stručnoj i prijateljskoj bazi, a koordinator ovog dogovora Drago Katalenić najavio je ambiciozne planove da već u prvom četverogodišnjem razdoblju ŠN Dinamo Domašinec koja je formirana prošle godine, a usko surađuje s već afirmiranom NŠ Zelenko “proizvede” najmanje dva hrvatska reprezentativca mlađih kategorija.

Ivo Šušak rekao je da mu je posebno drago što Dinamo opet i na formalnoj razini potpisuje s jednim međimurskim klubom, jer u našem kraju ima veliki broj klupskih članova i navijača, a tim više jer se radi o Dinamu koji su nekako vezani i za njegovu trenersku karijeru u kojoj je trenirao čak tri kluba tog imena: Dinamo Tbilisi, vinkovački Dinamo i Dinamo Zagreb.

Zvonko Ovčar u ime Škole nogometa Dinamo rekao je kako je ovaj projekt tek na početku, a pokrenuti je jer Dinamo iz Domašinca želi napraviti iskorak u radu ne samo seniorskog sastava koji je trenutačno vodeći sastav najbolje I. međimurske lige, već i u radu s mlađim uzrastima. Trenutačno imaju 90 članova u pet uzrasnih kategorija, a suradnju s NŠ Zelenko u dogledno već tijekom ljeta žele proširiti na još nekoliko obližnjih nogometnih škola, a sve u cilju afirmacije najmlađih igrača i eventualnog probitka prema zagrebačkom Dinamu.

(foto: zv)

dinamo zg, dinamo domašinec
Potpisivanju ugovora prisustvovali su i najmlađi članovi NŠ Dinamo Domašinec, kao i brojni gosti

Ostavi komentar