Neuvjerljivo Međimurje stradalo na gostovanju kod Trnja

Nakon burnog tjedna u klubu, nogometaši Međimurja danas su gostovali u Zagrebu protiv Trnja u sklopu 18. kola SuperSport Druge NL.

U 13. minuti domaći sastav dolazi u vodstvo nakon dobrog prodora po desnoj strani. Bulat je uspio obraniti prvi udarac, no na odbijenu loptu dotrčava Kesse te zabija svoj sedmi prvenstveni pogodak ove sezone za vodstvo 1:0.

Trnje je tijekom prvog poluvremena više prijetilo te igralo agresivnije, dok su Čakovčani tek ponekad uspijevali proći centar i zaprijetiti domaćim nogometašima.

Treba istaknuti priliku domaćina u 32. minuti kada Radujković radi slalom kroz obranu Međimurja, snažno puca, no vratar Bulat spašava situaciju i povećanje vodstva.

U 35. minuti treba istaknuti potencijalnu priliku Međimurja kada Bujan iz slobodnog udarca s 30 metara ubacuje loptu. No, domaći nogometaši odigrali su uigrano istrčavanje iz šesnaesterca i namjestili zaleđe. Igračima Međimurja nedostajalo je okomitosti i agresivnosti u igri.

Najopasniji igrač Trnja bio je strijelac prvog pogotka Kesse, što se pokazalo i u 41. minuti kada je na njemu napravljen prekršaj za jedanaesterac. Iako je Bulat pogodio stranu u koju je pucao Ceraj, ipak nije bilo dovoljno da zaustavi precizan udarac pa Trnje povećava vodstvo, a Ceraj zabija svoj treći prvenstveni pogodak.

Novi šok za igrače trenera Gordana Golika uslijedio je u 44. minuti kada sutkinja Jelena Pejković dodjeljuje Dominiku Arambašiću drugi žuti karton nakon čega Međimurje ostaje na 10 igrača.

U nastavku utakmice ista “priča”

Još jedan jedanaesterac u 49. minuti za domaću momčad. Sutkinja Pejković opravdano je dosudila najstrožu kaznu nakon što je Fotak napravio prekršaj na Kesseju. Izvođač je ponovno bio Ceraj koji zabija za povećanje vodstva (3:0).

Igrači Trnja umalo dolaze do 4:0 kada Ostojić opasno prijeti glavom u 69. minuti nakon dobro izvedenog kornera. S druge strane Čakovčani nisu uspijevali pronaći rješenja prema naprijed i ugroziti domaću momčad. Prvu pravu priliku imali su u 71. minuti kada Vrbanić vuče kontru, daje Vršiću nakon čega Bujan prijeti, no vratar domaćih dobro brani.

U 79. minuti iz slobodnog udarca s dvadesetak metara solidno puca Težački, što odlazi iznad gola domaćih. Do kraja susreta nije bilo promjene rezultata pa Međimurje upisuje novi poraz.

Međimurje u sljedećem kolu na domaćem terenu dočekuje momčad Jadrana iz Poreča. Utakmica je na rasporedu u subotu, 18. ožujka, u 15:30.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE