Nogometaši Međimurja na krilima Kuqija pobijedili Marsoniju za važna tri boda

Nogometaši Međimurja nose važna tri boda s dalekog gostovanja u Slavonskom Brodu. U 13. kolu SuperSport Druge NL domaćin je pred tristotinjak gledatelja bila Marsonia.

Da im itekako godini slavonski zrak, pokazali su već u 10. kolu na gostovanju kod Zrinskog u Jurjevcu Punitovačkom (pobjeda 1:2). Danas su pobjedu 1:3 ponovno upisali u Slavoniji, no ovaj put u Slavonskom Brodu.

Čakovčani su poveli u 24. minuti kada glavom zabija kapetan Jozef Kuqi na asistenciju Jana Marcijuša. Do drugog pogotka nije se dugo čekalo, Kuqi u 29. minuti nakon sjajnog ubačaja Marcijuša ponovno zabija glavom za 0:2, ujedno i rezultat s kojim se odlazi na predah.

Važna pobjeda i tri boda koja putuju u Međimurje

U 49. minuti Kuqi izvodi korner, u šesnaestercu prava gužva pa vratar domaće momčad boksa loptu koja se odbija visoko, zatim nepotrebno istrčava te ju drugi put promašuje. Najspretniji je bio Marko Harači koji natrčava na loptu te ljevicom mirno posprema kroz šumu nogu za vodstvo 0:3.

Do kraja susreta domaći igrači uspjeli su smanjiti rezultat. U 57. minuti, nakon proigravanja preko pola igrališta, loptu prima Selmir Mahmutović, šutira, no Kalac brani. Lopta se ponovno odbija Mahmutoviću koji ovaj put poentira za 1:3, ujedno i konačan rezultat utakmice, drugu prvenstvenu pobjedu te nova tri boda koja putuju u Međimurje.

Međimurje: Kalac, Zorica, Težački, Đaković, Cerovčec, Fotak, Harači, Kegelj, Popovic, Marcijuš, Kuqi.

Pričuve: Hozjan, Faria Do Nascimento, Havojić, Turk, Benko, Kraja, Magdelinić, Rendulić.

Napredak na tablici, u sljedećem kolu protiv Opatije

Ovom pobjedom Međimurje je trenutno 14. momčad lige, odnosno, današnjom pobjedom momčad je na tablici skočila za dva mjesta.

U sljedećem, 14. kolu, Međimurje kod kuće dočekuje Opatiju, trenutno osmoplasiranu momčad lige. Utakmica je na rasporedu u petak, 18. studenog, u 13:30.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE