13.3 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Čak 13 gostujućih pobjeda u Međimurskim nogometnim ligama

REZULTATI I NAJAVA 23.KOLA MNL

1.MEĐIMURSKA LIGA

Subota:

Centrometal – Jedinstvo (GM) 1-1U susjedskom derbiju, Centrometal i Jedinstvo, odigrali su neriješeno.

Nedjelja:

Galeb – Dinamo (P)  2-3, Sloga (Š) – Polet (P)  1-0, Trnava – Sokol  2-0, Podturen – Hodošan  1-3, Spartak – Graničar (K)  1-1, Naprijed – Omladinac (NSR)  2-1, Mladost (SM) – BSK  2-1.

Omladinac (NSR) iako je poražen u Cirkovljanu ostao je na vrhu. Niti Graničar nije uspio odnijeti tri boda iz Male Subotice, mora se zadovoljiti bodom. Trnava igra sve bolje i bolje kod kuće su dobili Sokola. Dinamo iz Palovca je iznenadio pobjedom u Oporovcu. U Svetoj Mariji sigurna domaća pobjeda nad BSK-om. Derbi začelja igran u Štrigovi dobili su domaćini.

2.MEĐIMURSKA LIGA – skupina A

Subota:

Kraljevčan 38 – Budućnost (M) 6-1

Vodeći Kraljevčan 38, bio je uvjerljiv protiv Miklavčana.

Nedjelja:

Budućnost (P) – Croatia  4-0, Jadran – Radnički  6-0, ČSK – Dubravčan  1-3, Borac PMP – Omladinac (DS) 3-3, Drava (K) – Mladost (I)  2-4, Mladost (D) – Vidovčan  0-2.Jedinstvo (NSD) je slobodno.

Dvije domaće visoke pobjede zabilježene su u Štefancu i Podbrestu, Radnički i Croatia nisu baš imali svoj dan. Vrlo su bili uspješni i gosti u Čehovcu, Kuršancu i Dekanovcu, njihovi domaćini su bili pravi domaćini sa su ih „počastili“ sa po tri boda. I Omladinac je iz Turčišća otišao neporažen, ali sa bodom.

2.MEĐIMURSKA LIGA – skupina B

Subota:

Hajduk (Š) – Donji Koncovčak 2-0, Šenkovec – Bratstvo (SV) 0-2

U derbiju začelja, Štrukovčani su bili bolji od Koncovčana. Savčani su slavili na gostovanju u Šenkovcu.

Nedjelja:

Bratstvo (J) – Zasadbreg 77  1-2, Mali Mihaljevec – Mura  4-0, Sloboda (M) – Strahoninec  3-4, Hajduk (B) – Pobjeda  1-3, Trnovec – Venera PMP  1-1, Omladinac (M) – Plavi  0-2.

Iznenađujuće visoki poraz doživjela je Mura u Malom Mihaljevcu, ali je ostala vodeća. Bratstvu iz Jurovca Zasadbreg 77 nosi sa dva gola tri boda. Gostujuće pobjede ostvarili su i Strahoninec u Mihovljanu i Bratsvo u Šenkovcu. Da se gosti u ovom kolu ne šale pokazalo se i u Mačkovcu gdje su slavili Plavi i u Brezju gdje je Pobjeda odnijela pobjedu. Bez pobjednika je bilo u Trnovcu, ali Trnovec je i dalje ostao u igri za naslov prvaka.

III. MEĐIMURSKA LIGA

Subota:

Napredak – Otok 2-4

Otok je upisao nova tri boda u Gornjem Kraljevcu.

Nedjelja:

Međimurje-Čakovec – Drava (DM)  2-2, Torpedo – Vučetinec  2-0, Borac (DH) – Parag  8-1, Mladost (S) – Draškovec-Geothermae  0-4,  Bratstvo (P) – Dinamo (Ž)  1-4.

U Donjem Hrašćanu pobjednik se znao prije utakmice, Parag ipak nije mogao parirati domaćinu. Draškovec je bez brige prošao Selnicu. Iz vodeće četvorke treba izdvoji susret igran u Čakovcu gdje Drava u Donji Mihaljevec odnijela bod. Dinamo se osladio pobjedom u Preseki, a Torpedo se nije dao iznenaditi kod kuće u Križovcu protiv Vučetinca.

 

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE