14.5 C
Čakovec
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Bivši igrač Rijeke i Slavena Marko Marciuš iz Slovenije stigao u Međimurje

Zadnji dan prijelaznog roka u Međimurje je iz lendavske Nafte došao brzi, omaleni krilni napadač Marko Marciuš i još više pojačao konkurenciju u napadu čakovečkog trećeligaša.

S nepune 23 godine već je prepun iskustva. Nogomet je s devet godina počeo igrati u NK Varaždinu, da bi se nakon kratkog boravka u Dinamu vratio u matični klub.

Put ga zatim 2012. godine vodi u NK Rijeku gdje boravi tri godine. U tom periodu na šest mjeseci bio je posuđen Međimurju. Nakon isteka ugovora u Rijeci godinu dana boravi u Slavenu Belupu kada odlazi u slovenske klubove, prvo u Zavrč, a zatim u Naftu.

U srijedu se priključio treninzima Međimurja koji se zbog loših vremenskih uvjeta i velike hladnoće održavaju u dvorani Atona u Nedelišću.

Zbog zimskih uvjeta i nedostatka terena prošli vikend Međimurje nije igralo utakmicu, a za nedjelju ima dogovorenu utakmicu protiv četvrtoligaša Nedelišća. To će biti igračima Matije Kristića vjerojatno posljednji test pred nastavak prvenstva Treće HNL Istok koje je zakazano za 10. ožujak.

Izvor: klikaj.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE