4. HNL: U petardi Svetomarovčana Gašparićeva četiri gola, Dinamo u Domašincu tri puta vodio pa izgubio

nk međimurec 1

U najzanimljivijem međimurskom derbiju u 2. kolu u Domašincu je Dinamo ugostio Međimurec. U utakmici punoj preokreta domaćini su tri puta vodili i na kraju izgubili. Pobjedu je gostima u sudačkoj nadoknadi osigurao Robert Malnar.

Svoj premijerni nastup u 4. HNL igrači Mladosti iz Svete Marije okončali su na najbolji način. U veličanstvenoj 5:1 pobjedi nad Omladincem pred oko 500 gledatelja istaknuo se četverostruki strijelac Dominik Gašparić.

U trećem srazu međimurskih klubova Dinamo je dočekao Mladost Komet. Nakon uvodnog remija Palovčani su ovaj puta zabilježili pobjedu. Dvostruki strijelac za domaćine bio je Davor Štrok.

Podjela bodova u Kućanu Donjem golovima koji su postignuti pred sam kraj utakmice. U 84. minuti Farkaš je doveo Nedelišće u vodstvo, a domaći Zelengaj poravnava u sudačkoj nadoknadi.

I drugo kolo za redom pet golova u mreži čakovečke Sloge. Ovaj put na gostovanju u Turčinu u porazu 5:3 imali su dva puta vodstvo i cijelo drugo poluvrijeme igrača više.

Rezultati 2. kolo:

Dubravka Zagorac – Sloga 5:3, Zelengaj – Nedelišće 1:1, Dinamo(P) – Mladost Komet 1:1, Dinamo(D) – Međimurec 3:4, Mladost(Sveta Marija) – Omladinac 5:1, Ivančica – Jalžabet  1:1, Nedeljanec – Bednja 1:1

Foto : fb Međimurec

 

Ostavi komentar