Noćni Streeetball turnir Donji Kraljevec nadmašio sva očekivanja

Ilustracija: Ljubitelji košarke u Donjem Kraljevcu.

Noćni Streeetball trunir Donji Kraljevec bio je najjači i najuspješniji turnir do sad. Ovogodišnji turnir premašio je sve dosadašnje i suvereno stoji na tronu kao najuspješniji i najbolji turnir ikad ili barem do iduće godine, pohvalio se Mihael Ružić iz  košarkaškog kluba Donji Kraljevec.

Evo što nam je poslao u raport priopćenju koje donosimo u nastavku:
-Najprije su djeca u kategorijama U9 i U12 pokazala da za budućnost košarke ne moramo brinuti i da potencijala, volje i želje itekako ima.
Desetak ekipa natjecalo se u U9 i U12 kategorijama i bila je to prava uvertira za večernji dio programa. Iako rezultat u tim kategorijama nije bio najvažniji, najbolji se ipak trebaju istaknuti. U kategoriji U9 prva dva mjesta podijelile su dvije ekipe domaćina, dok je u U12 kategoriji poredak bio slijedeći: 1. mjesto: Konjići (Čakovec), 2. mjesto: Kaj boš mi (Ivanovec), 3. mjesto: Međimurje (Čakovec).
Kako se turnir “klinaca” bližio kraju, počele su pristizati i seniorske ekipe i to, ni više ni manje, nego njih 12! Ta brojka je značila samo jedno: slijedi pravi košarkaški maraton!
I tako je i bilo, nakon razigravanja po skupinama i natjecanja u tricama u kojemu je pobjedu odnio Dobravčan Ivan Miser krenulo je “zapraf”.
Četvrtfinala su (logičnoiznjedrila 4 polufinalista: 3+1 gratis (Novak, Novak, Ostoja, Kranjčec), Gurni muški 4 (Ružić, Ivanović, Ivanović, Švenda), Tin i prijatelji (Megla, Gomzi, Golubić, Pongrac) i Crne guje (Krušelj, Bogomolec, Vađunec, Mikec).
U polufinalu su Gurni muški 4 nadjačali ekipu Tin i prijatelji dok su 3+1 gratis bili bolji od Crnih guja što je značilo da će za treće mjesto igrati Crne guje protiv Tina i prijatelja, a u finalu će se sastati domaća ekipa Gurni muški 4 i Čakovčanci 3+1 gratis.
Epilog svega bio je: Tin i prijatelji pobijedili su ekipu Crnih guja i osvojili treće mjesto dok su 3+1 gratis u finalu savladali Gurni muški 4 i time osvojili naslov prvaka ovogodišnjeg izdanja noćnog streetball turnira u Donjem Kraljevcu. Iskrene čestitke!
… Na kraju svega, poslije 63 odigrana hakla (!), brda ispečenih ukusnih langoša i “hektolitara” ispijenih hladnih pića, želimo zahvaliti svima koji su omogućili da ovaj turnir doživi svoje 9. izdanje i svima koji su uložili svoje vrijeme ili bilo koji drugi resurs da bi pomogli da dođemo do razine na kojoj jesmo. Obećajemo da ćemo se truditi da tu razinu održimo i još je malo podignemo.
A iduće godine je jubilarni deset, kakva će to tek ludnica biti, zavšava svoj raport Mihael Ružić.

Mihael Ružić, košarkaški klub Donji Kraljevec

Ostavi komentar