6.7 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Noćni Streeetball turnir Donji Kraljevec nadmašio sva očekivanja

Noćni Streeetball trunir Donji Kraljevec bio je najjači i najuspješniji turnir do sad. Ovogodišnji turnir premašio je sve dosadašnje i suvereno stoji na tronu kao najuspješniji i najbolji turnir ikad ili barem do iduće godine, pohvalio se Mihael Ružić iz  košarkaškog kluba Donji Kraljevec.

Evo što nam je poslao u raport priopćenju koje donosimo u nastavku:
-Najprije su djeca u kategorijama U9 i U12 pokazala da za budućnost košarke ne moramo brinuti i da potencijala, volje i želje itekako ima.
Desetak ekipa natjecalo se u U9 i U12 kategorijama i bila je to prava uvertira za večernji dio programa. Iako rezultat u tim kategorijama nije bio najvažniji, najbolji se ipak trebaju istaknuti. U kategoriji U9 prva dva mjesta podijelile su dvije ekipe domaćina, dok je u U12 kategoriji poredak bio slijedeći: 1. mjesto: Konjići (Čakovec), 2. mjesto: Kaj boš mi (Ivanovec), 3. mjesto: Međimurje (Čakovec).
Kako se turnir “klinaca” bližio kraju, počele su pristizati i seniorske ekipe i to, ni više ni manje, nego njih 12! Ta brojka je značila samo jedno: slijedi pravi košarkaški maraton!
I tako je i bilo, nakon razigravanja po skupinama i natjecanja u tricama u kojemu je pobjedu odnio Dobravčan Ivan Miser krenulo je “zapraf”.
Četvrtfinala su (logičnoiznjedrila 4 polufinalista: 3+1 gratis (Novak, Novak, Ostoja, Kranjčec), Gurni muški 4 (Ružić, Ivanović, Ivanović, Švenda), Tin i prijatelji (Megla, Gomzi, Golubić, Pongrac) i Crne guje (Krušelj, Bogomolec, Vađunec, Mikec).
U polufinalu su Gurni muški 4 nadjačali ekipu Tin i prijatelji dok su 3+1 gratis bili bolji od Crnih guja što je značilo da će za treće mjesto igrati Crne guje protiv Tina i prijatelja, a u finalu će se sastati domaća ekipa Gurni muški 4 i Čakovčanci 3+1 gratis.
Epilog svega bio je: Tin i prijatelji pobijedili su ekipu Crnih guja i osvojili treće mjesto dok su 3+1 gratis u finalu savladali Gurni muški 4 i time osvojili naslov prvaka ovogodišnjeg izdanja noćnog streetball turnira u Donjem Kraljevcu. Iskrene čestitke!
… Na kraju svega, poslije 63 odigrana hakla (!), brda ispečenih ukusnih langoša i “hektolitara” ispijenih hladnih pića, želimo zahvaliti svima koji su omogućili da ovaj turnir doživi svoje 9. izdanje i svima koji su uložili svoje vrijeme ili bilo koji drugi resurs da bi pomogli da dođemo do razine na kojoj jesmo. Obećajemo da ćemo se truditi da tu razinu održimo i još je malo podignemo.
A iduće godine je jubilarni deset, kakva će to tek ludnica biti, zavšava svoj raport Mihael Ružić.

Mihael Ružić, košarkaški klub Donji Kraljevec

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE