Noa Levak i Vinko Brkić stigli su do finala zagrebačkih dvoranskih turnira!

Mladi tenisači teniskog kluba Franjo Punčec nastavljaju skupljati izvrsne rezultate. Tako su i Noa Levak i Vinko Brkić stigli su do finala zagrebačkih dvoranskih turnira!

Noa je u konkurenciji dječaka do 12 godina zaustavljen u finalu dvoranskog Babolat Zagi Kupa. Igrajući kao drugi nositelj, slobodan u prvom kolu, u nastavku je bez izgubljenog gema pobijedio Jana Mahmeta iz Tk Medveščak. U četvrtfinalu nadigrao je s 62 61 Juraja Horvata iz Tk Prelog, a u polufinalu Nou Pasarića sa 64 60 iz Tk Vulpes. U finalu Nou je nakon duže borbe ipak zaustavio prvi nositelj Anton Stipetić iz Tk Ogulin rezultatom 63 75.

Na terenima Tk Ponikve, gdje je održan turnir za juniore do 16 godina, Vinko je također izvrsno odradio svoj put do finala. U prvom kolu svladao je sa 61 63 Noaha Jelušića iz Tk Opatija, a u drugom kolu izbacio je prvog nositelja Leona Babića Brajka iz Tk Đakovo rezultatom 64 63. U polufinalu protiv Daniela Jančića (Tk San Spin) odigrao je 62 61, ali ga je u osvajanju turnira ipak spriječio Tin Oštro iz Tk Chromos Savica (64 63).

Ostavi komentar