16.7 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

NK Polet iz Svetog Martina slavio protiv Slavena Belupa II

Na cvetkovečkom Starom Bregu danas, u srijedu, odigrala se vrlo zanimljiva prijateljska utakmica između druge momčadi Slavena Belupa, koja će od iduće sezone nastupati u Četvrtoj HNL Koprivnica – Bjelovar – Virovitica, i Poleta iz Svetog Martina na Muri, člana novooformljene Treće HNL Sjever, piše Klikaj.hr.

I jedna i druga momčad pokazala je svoje kvalitete, ali pobjeda je na kraju zasluženo pripala iskusnijim i boljim Međimurcima.

Rezultat je bio 3:1 za Polet.

Polet je poveo u 11. minuti preko Dejana Mezge, a u 23. minuti Josip Brezovec povisio je na 2:0. S tim se rezultatom otišlo i na odmor.

Slaven Belupo II, koji će svoje domaće utakmice u prvenstvo i igrati u Cvetkovcu, u 80. minuti smanjio je na 2:1 preko Jakova Katuše, a konačan rezultat postavio je Nikola Ferlin u 83. minuti

– Definitivno se vidjela razlika u iskustvu. Nakon prvog gola više se nismo uspijevali nametnuti, Polet ima nekoliko odličnih igrača s prvoligaškim i inozemnim iskustvom poput Mezge i Brezovca i stvarali su nam puno problema. Tek smo u nastavku malo došli k sebi kada je Polet uveo igrače s klupe, zabili smo i gol, ali više nije išlo. Zaslužena pobjeda Poleta, a za naše juniore nova utakmica za stjecanje iskustva – istaknuo je Vedran Medenjak, trener Slavena Belupa II.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE