NK Graničar Kotoriba: Prihvatit ćemo svaku odluku MNS-a o terminu kupa

Oglasio se i NK Graničar Kotoriba povodom utakmice četvrtfinala Kupa MNS-a koja bi se trebala igrati u subotu s drugoligašem Međimurjem u kojem ističu da oni nisu odbili niti prihvatili odgodu koju predlaže hrvatski drugoligaš, te su odluku prepustili savezu.

– Odgodom (za 29. srpnja op.r.) četvrtfinale bi se igralo nakon određenog termina za polufinale (25. srpnja) te bi tako odluka o odgodi utjecala na sve preostale klubove u završnici kupa jer se moraju mijenjati termini polufinala i eventualno finala, stoji u objavi NK Graničara.

Zahvaljuju Međimurju što je izašlo u susret za promjenom domaćinstva, ali napominju da je prijedlog termina subota 18. srpnja bio prijedlog od čakovečkog kluba.

Na kraju kažu da će o odigravanje utakmice prepuštaju savezu te će istu poštovati kakva god ona bila i igrati utakmicu u terminu koji se odredi, no smatraju da bi se za pristanak trebalo pitati i ostale klubove sudionike završnice kupa jer se tada remete unaprijed određeni termini polufinala i finala.

Foto: FB/NK Graničar Kotoriba

Ostavi komentar