Naša atletičarka Kristina Dudek Tajvan će pamtiti cijeli život

Kristina Dudek poznata je čakovečka atletičarka koja je sudjelovala na 29. ljetnoj Univerzijadi u Taipeu na kojem su se održavale 22 sportske discipline, a atletika se održavala od 24. do 29.8. Kristina je izborila 15. mjesto u trčanju na 400 metara te postigla identičan rezultat kao na kvalifikacijama s 54,97 sekunde.  

Kristinini dojmovi su i više nego pozitivni a najviše od svega ju je fascinirala organizacija koja je bila isplanirala do najsitnijih detalja. Otvaranje i zatvaranje igara slično je Olimpijskim igrama, a osim sportskog djela imali su prilike upoznati grad te sklopiti razna međunarodna prijateljstva.

Kristina u Taipeu na Univerzijadi
Kristina u Taipeu na Univerzijadi

-Moji dojmovi s Univerzijade su samo pozitivni te sam stvorila puno prekrasnih uspomena i upoznala vrhunske atletičare s kojima sam se povezala, jer osim što je to natjecanje gdje se svi dođemo boriti za najbolji rezultat, plasman i medalju to je mjesto gdje se sportaši međusobno druže, poručuje atletičarka Kristina.

Kristina trenira u AK Sloboda u Varaždinu, a želja joj je da se rezultatski spusti ispod 53 sekunde na 400 metara u narednih dvije godine, te da se plasira na Europsko seniorsko prvenstvo u Berlinu te izbori što bolji plasman.

-U daljnjoj budućnosti moj je san, kao i san svakog sportaša da se plasiram na Olimpijske igre u Tokyo, poručuje za kraj Kristina.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE