Na turniru u Splitu početnici NŠ Međimurje u finalu savladali Hajduk

Na jakom međunarodnom turniru “Prvi koraci” koji je od srijede organiziran u Splitu i okolici u organizaciji NK Adriatic sudjelovale su i tri selekcije NŠ Međimurje-Čakovec i ostvarile zapažene rezultate.

Najbolji rezultat ostvarila je ekipa početnika (2011. godište) koja je u konkurenciji 20 ekipa pod vodstvom Marinka Horvata osvojila prvo mjesto na turniru. U skupini su bili prvi pobijedivši Solin, Dugopolje i Spalato. U četvrtzavršnici su pobijedili ŠN Joso Bego, a u polufinalu su bili bolji od zagrebačkog Dinama 4:3. U zanimljivoj utakmici u finalu su pobijedili splitski Hajduk 2:1.

Njihov igrač Raul Evian da Costa (otac Ricardo svojevremeno je igrao za senore Međimurja) proglašen je za najboljeg igrača turnira.

Limače (2009. godište) je trener Karlo Kosalec u konkurenciji 28 ekipa doveo do četvrtog mjesta. Ispred njih su bili samo Domžale, Roma i Hajduk.

Ekipa mlađih pionira (2007. godište) nakon što je prošla skupinu u četvrtzavršnici je izgubila od kasnijeg pobjednika momčadi Hajduka. (md)

Foto: NŠ Međimurje

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE