6.9 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Na turniru u Novom Marofu streličari Katarine Zrinski Čakovec osvojili tri medalje

Protekle nedjelje Streličarski klub Grebengradski streličari iz Novog Marofa organizirali su turnir na kojem je nastupilo oko 150 natjecatelja iz Slovenije i Hrvatske.

U odlično obnovljenoj školskoj dvorani streličari su odmjerili međusobne snage u dvije smjene, a naši streličari iz Katarina Zrinski Čakovec nastupili su sa 5 natjecatelja i osvojili tri medalje.

U stilu instiktivni luk među kadetima odlično je pucao Jan Miljan koji je postavio novi državni rekord i pri tome osvojio zlatnu medalju.

U stilu olimpijskog luka među seniorkama Mija Mance osvojila je brončanu medalju. U konkurenciji seniora dobro je pucao Tihomir Miljan i na kraju zauzeo peto mjesto dok je Mladen Kodba zauzeo 10. mjesto. Među veteranima Mihael Štebih osvojio je brončanu medalju.

Idući turnir je za dva tjedna u Varaždinu a na rasporedu je najzahtjevniji dvoranski turnir koji se puca na 25 metara i na 18 metara, a to znači da se praktički spajaju dva turnira u jedan. Naši se streličari već spremaju za taj turnir pa se nadamo i da će biti dobrih rezultata.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE