Muraken Gym u Murskom Središću ima novu moderno opremljenu dvoranu za vježbanje!

Čak 350 m2 novouređenog prostora Muraken Gym-a posvećeno je vašem zdravlju i kondiciji.

S više od 30 godina iskustva u borilačkim vještinama i fitnessu, trener Dinko Šarić osnovao je Muraken Gym s idejom stvaranja fitness zajednice koja motivira za ostvarenje željenih fitness ciljeva.

Vizija Muraken Gym-a iz Murskog Središća je pružiti vam vrhunsko iskustvo vježbanja. Upravo to postižu moderno opremljenim prostorom i najnovijom opremom. Dvorana je potpuno renovirana u prosincu 2023. godine. Okruženje koje su stvorili predviđeno je da u svakom probudi motivaciju koja će ga potaknuti na ostvarivanje i pomicanje ciljeva.

Vrhunske sprave i oprema

Ponuda sprava u Muraken Gym-u uključuje prestižne brendove poput TECHNOGYM-a, ASSAULT-a i CYBEX-a, osiguravajući vam vrhunske performanse i udobnost tijekom svakog treninga. Functional zona je raj za ljubitelje raznovrsnih treninga, opremljena gyrijama, bugarskim vrećama, indijskim palicama, trening-užetom, funkcionalnim kavezom, medicinkama, wall ball i slam ball spravama te bučicama. Za ljubitelje weightliftinga, nude olimpijske šipke i preko 500 kg bumpera kako biste mogli postići svoje najveće rezultate.

Započnite svoju transformaciju u Muraken Gym-u

Širok spektar usluga prilagođen je svakom pojedincu. Grupni treninzi za rekreativce uključuju funkcionalni trening dizajniran za optimalne rezultate. Muraken Junior Fit savršen je program za djecu koja nisu fizički aktivna, potičući ih na zdrav životni stil od najmlađe dobi. Muraken Senior Fit je posebno dizajniran program vježbanja za stariju populaciju kako bi održali vitalnost i kondiciju. Osobni treninzi prilagođeni su individualnim potrebama, bez obzira jeste li početnik ili iskusni sportaš. Poluosobni trening idealan je za male grupe do 4 osobe, pružajući vam priliku za individualizirani pristup uz podršku društva. Sportski trening za sportaše i sportske kolektive usmjeren je na poboljšanje snage i kondicije. Postrehabilitacijski trening omogućuje siguran povratak u formu nakon ozljeda. Dostupan je i on-line trening putem aplikacije za vođenje i praćenje vašeg napretka iz udobnosti vlastitog doma. Pilates je savršena opcija za uravnoteženje tijela i uma. Možete odabrati i borilački trening koji uključuje Shotokan karate, rekreacijski kickbox, MMA i BJJ, pružajući vam priliku za razvoj vještina i samopouzdanja.

Ne čekajte, pridružite se u novi Muraken Gym i krenite na put prema boljem, zdravijem i sretnijem sebi! Vaša transformacija počinje ovdje, u fitness centru Muraken Gym.


Muraken Gym

Rudarska 1, Mursko Središće

M: +385 99 831 6482

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

Nejglavneše je biti prvi, a ne nejbolši!

Uputnica za dugi život

Cug mašina fučnula i otfučnula