9.4 C
Čakovec
Subota, 13 travnja, 2024

FOTO: Mladi Macanovci prvaci regije sjever

Da je naš Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan pravi rasadnik talenata potvrđeno je još jednom na posljednjem kolu regije sjever u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici za mlađe kategorije.

U Sportskom centru Lučko ZTD Hrvatski sokol bio je organizator natjecanja na kojem je nastupilo više od 250 gimnastičarki i gimnastičara iz 10 klubova iz središnjeg i sjevernog dijela Hrvatske. Među njima bilo je i 30-mladih članova čakovečkog Macana koji su i u kategoriji mlađih kadeta i u kadetima osvojili pojedinačna i ekipna prva mjesta. U kategoriji mlađih kadeta za pobjedničku ekipu nastupili su Erik Kovačić, Andro Crnčec, Jan Fišter i Luka Novak, dok su za pobjedničku ekipu kadeta nastupili Noel Novak, Dominik Vidović, Erik Trajbar i Dario Radek.

U pojedinačnoj konkurenciji mlađih kadeta Erik Kovačić osvojio je 1.mjesto (110.050), Andro Crnčec 2.mjesto (109.550), Jan Fišter 4.mjesto (109.200) te Luka Novak 6.mjesto (103.400). Kod kadeta Noel Novak osvojio je 1.mjesto (116.750), Dominik Vidović je bio 2. (114.800), Erik Trajbar zauzeo je 5.mjesto (113.250), a Dario Radek bio je 11. (110.450). Timon Crnčec osvojio je 1.mjesto kod kadeta D. Također, obje ekipe postale su prvaci regije sjever te su se tako plasirali na završnicu KUP-a Hrvatske, na koju mogu samo prvaci iz svake regije.

I ovi posljednji rezultati potvrđuje ne samo talent već kvalitetu kontinuiranog rada u čakovečkom gimnastičkom klubu. Trenerski tim u sastavu Igor Kriajimski, Tatjana Goverdovskaja, Matija Novak i Marija Zadravec izrazili su zadovoljstvo rezultatima te su pozvali sve ljubitelje gimnastike da od 22. do 24 studenog dođu u NGC Aton u Nedelišće i bodre naše natjecatelje na Završnici KUP-a i prvenstva Hrvatske. Natjecanje kojem će se boriti za prvake Lijepe naše nastupit će više od 500 gimnastičara i gimnastičarki.

Još jedan uspjeh postignut je u Lučkom, a njega su potpisali čakovečki suci. Besprijekoran posao dijeljenja pravde odradila je trojka predvođena trenerom i sucem Damirom Fotakom uz kojeg su bili mladi suci Antonio Vuk i Luka Sedmak.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,151FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

Zack Dust u live svirci petkom

Zack Dust

Imitatorski show by Danko Ažić

Imitator Danko Ažić