Međimurski sportaši obradovali “Međimurske slatkiše”

Humanitarna akcija „Međimurski sportaši daruju“ u organizaciji Međimurske Sportske Mreže održala se od 25. studenog do 18. prosinca. Akcija koja je trajala tri tjedna svoj finalni dan imala danas u prostorijama Udruge “Međimurski slatkiši”.

U samoj akciji “Međimurski sportaši daruju” prikupili su 7220 kuna, a za tu vrijednost kupili su se bomboni s grožđanim šećerom, lizalice s grožđanim šećerom, Bolero sokovi namijenjeni dijabetičarima i čokolade za 30 članova te za normalni rad Udruge doniran je multifunkcionalni printer.

Na finalni dan akcije kao predstavnici međimurskih sportaša poklone najmlađim članovima Udruge “Međimurski slatkiši” dijelili su mladi reprezentativac Daniel Štefulj i poznati međimurski nogometaš Dino Škvorc.

Nakon službenog dijela slijedilo je darivanje i kratko druženje što je opet izazvalo mnogo emocija – što kod članova udruge, što kod organizatora.

Tako ovim putem svim srcem organizator zahvaljuje mnogim međimurskim sportašima i brojnim međimurskim klubovima što su izdvojili vrijeme i novac za ovu akciju: AK Mursko Središće, MNK Belica, NK Bratstvo (J), NK Mladost Komet, NK Međimurec i svima ostalima koji su na neki način podržali akciju.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE