6.1 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Međimurske nogometne lige: Prekid u Mihovljanu

Donosimo analizu utakmica proteklog kola svih međimurskih liga.

I. MEĐIMURSKA LIGA

Subota:

Draškovec-Geothermae – Galeb 2-2, Polet (P) – Sloga (Š) 4-1, Podturen – Naprijed 1-0

Nedjelja:

Dubravčan – Hodošan 3-1, Trnovec – Venera PMP 2-0, Kraljevčan 38 – BSK 0-5, Trnava – Spartak 3-4, Bratstvo (J) – Graničar (K) 2-5.

Jedinstvo (GM) je bilo slobodno.

U ovome kolu ostvarene su četiri pobjede domaćina, gosti su slavili u tri susreta dok je jedini susret bez pobjednika odigran u Draškovcu. U susjedskom derbiju Galeb je nakon vodstva domaćina od 2-0 došao do boda u završnici susreta. Vrlo efikasne gostujuće momčadi bile su BSK i Graničar, koji uz Polet imaju jedini stopostotni učinak nakon dva odigrana kola. Trojica igrača nisu uspješno realizirala kazneni udarac. U Draškovcu udarac domaćeg igrača Frana Balenta, brani vratar Galeba Franjo Dolenec, dok Matiju Ovčara, igrača Venere PMP ,zaustavlja vratar Trnovca Dino Križaić. Za Jurovčane Nenad Radiković promašuje cijela vrata s 11 metara. Strijelci su bili efikasni te su postigli čak 35 zgoditaka, što je u prosjeku 4,37 po susretu. Bilo je 36 opomenutih igrača, a jedini isključeni je kapetan Draškovca Luka Repalust zbog prekršaja u izglednoj prilici za postizanje zgoditka.

II. MEĐIMURSKA LIGA – A skupina

Subota:

Bratstvo (P) – Drava (K) 3-1

Nedjelja:

Mladost (I) – NŠ Međimurje-Čakovec 9-0, Mladost (D) – Jadran 4-5, Radnički – Otok 5-1, Drava (DM) – ČSK 1-3, Borac (DH) – Budućnost (P) 2-6, Omladinac (DS) – Vidovčan 0-5, Borac PMP – Croatia 1-2.

Županijski drugoligaši u A skupini krenuli su u novu sezonu vrlo efikasno. Domaćini su ostvarili tri pobjede, gosti pet, a neriješenog rezultata nije bilo. Uvjerljive pobjede upisali su Ivanovčani, Gardinovčani i Vidovčani. Momčad iz Donjeg Vidovca slavila je kod Omladinca, a u listu strijelaca upisala su se petorica različitih igrača. U ovom kolu treba spomenuti igrača Mladosti Nikolu Horvata i igrača Mladosti iz Dekanovca Krunoslava Frančića, koji su postigli po četiri zgoditka za svoje momčadi. Postignuto je čak 48 zgoditaka, što daje sjajan prosjek od 6 zgoditaka po susretu. „Požutjelo“ je 25 igrača, dok su isključena „zaradila“ trojica igrača.

II. MEĐIMURSKA LIGA – B skupina

Subota:

Donji Koncovčak – Pobjeda 4-1, Hajduk (B) – Strahoninec 6-1, Hajduk (Š) – Omladinac (M) 7-2

Nedjelja:

Plavi – Bratstvo (SV) 4-0, Zasadbreg 77 – Sloboda (S) 6-0, Mura – Mali Mihaljevec 1-2, Budućnost (M) – Sokol 1-3, Sloboda (M) – Vučetinec 6-0 prekid u 50. Minuti zbog nedovoljnog broja igrača.

Kao i u svim ostalim međimurskim ligama i ovdje su strijelci bili izuzetno pucački raspoloženi. Nažalost, došlo je prekida susreta u Mihovljanu. Gosti iz Vučetinca doputovali su sa devetoricom igrača. U 50. minuti zbog ozljede trojice gostujućih igrača glavni sudac Igor Križarić morao je prekinuti susret zbog nedovoljnog broja igrača za nastavak igre. Jedine gostujuće pobjede ostvarili su Mali Mihaljevec i Sokol. Vodeći strijelac nakon prvog kola je igrač Slobode Krešo Kovač sa četiri zgoditka. U Štrukovcu je mrežu Omladinca pogađalo sedam različitih igrača. Postignuto je 44 zgoditaka, što je u prosjeku 5,5 zgoditaka po susretu. Za pohvalu je da u ovoj ligi nije bilo isključenog igrača.

III.  MEĐIMURSKA LIGA

Nedjelja:

Napredak – Mladost (S) 3-0 pf., Dubrava – Torpedo 4-2, Parag – Jedinstvo (NSD) 1-6, Dinamo (Ž) – Pušćine 0-8.

Graničar (N) je bio slobodan.

Mladost iz Selnice nije odigrala susret u Gornjem Kraljevcu zbog nedovoljnog broja igrača. U ostalim susretima, sigurne pobjede Pušćina, Dubrave i Jedinstva. Nije bilo isključenih dok su opomenuta šestorica igrača. Vodeći strijelac lige je Karlo Levanić iz Pušćina s tri zgoditka.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE