15.6 C
Čakovec
Petak, 19 travnja, 2024

Međimurske nogometne lige (nedjelja): Ivanovčani poraženi u Štefancu

REZULTATI 13.KOLA MNL

U nastavku donosimo rezultate, odigranih susreta kroz vikend.

I. MEĐIMURSKA LIGA

Subota:

Podturen – Kraljevčan 38 0-1, Hodošan – Sloboda (S) 2-0, Dinamo (P) – Jedinstvo (GM) 3-0

U Pribislavcu, gdje je Podturen bio domaćin Kraljevčanu 38, slavili su gosti iz Donjeg Kraljevca. Pobjednički zgoditak, djelo je Dine Novaka u 31.minuti. Hodošan je bio bolji od Slobode iz Slakovca. Vodeći Dinamo, sa tri komada, ispratio je Jedinstvo.

Nedjelja:

Trnava – Bratstvo (J) 3-2, Mladost (SM) – Centrometal 0-0, Graničar (K) – Polet (P) 3-0, Galeb – BSK 2-1, Spartak – Sloga (Š) 1-0

U derbiju kola, Mladost i Centrometal, odigrali su 0-0. U ostalim susretima, Trnava, Graničar, Galeb i Spartak, upisali su domaće pobjede.

II. MEĐIMURSKA LIGA – skupina A

Borac PMP – Drava (K) 8-1, Drava (DM) – Croatia 1-1, Radnički – Borac (DH) 1-1, Omladinac (DS) – Mladost (D) 5-0, Jadran – Mladost (I) 4-1, Naprijed – Dubravčan 2-2, Draškovec-Geothermae – ČSK 1-1, Budućnost (P) – Vidovčan 3-1

Vodeći Dubravčan odigrao je 2-2 u Cirkovljanu, dok je Draškovec, kiksao protiv ČSK. U susjedskom derbiju, Jadran je bio bolji od Mladosti iz Ivanovca. Budućnost je bila bolja od Vidovčana, dok su uvjerljivi bili Borac PMP i Omladinac.

II. MEĐIMURSKA LIGA – skupina B

Subota:

Bratstvo (SV) – Hajduk (B) 3-2, Donji Koncovčak – Strahoninec 1-3, Plavi (Pek.) – Budućnost (M) 4-2

U lokalnom derbiju, Plavi su bili bolji od Budućnosti iz Miklavca. Nova tri boda, još su upisali Bratstvo (SV) i Strahoninec.

Nedjelja:

Sloboda (M) – Mura 2-3, Jedinstvo (NSD) – Sokol 2-1, Venera PMP – Omladinac (M) 7-3, Hajduk (Š) – Pobjeda 0-6, Mali Mihaljevec – Trnovec 2-2

U derbiju kola, Mali Mihaljevec i Trnovec, odigrali su 2-2. Vrlo efikasni, bili su Venera i Pobjeda, dok su tri boda još upisali Mura i Jedinstvo.

III. MEĐIMURSKA LIGA

Subota:

Napredak – Graničar (N) 1-4, Mladost (S) – Dinamo (Ž) 3-2, Bratstvo (P) – Torpedo 5-2

Novakovčani su slavili u Gornjem Kraljevcu, dok su Mladost (S) i Bratstvo (P), upisali domaće pobjede. Četverostruki strijelac za momčad iz Preseke, bio je Bojan Novak, dok se jednom u strijelce upisao i Luka Potočnik. Za Torpedo je dva puta, mrežu pogodio Soni Matoša.

Nedjelja:

Parag – Zasadbreg 77 2-10, Otok – Dubrava 2-1, Međimurje-Čakovec – Zebanec 1986 3-0

Vučetinec je bio slobodan.

Zasadbreg i NŠ Međimurje-Čakovec, bili su sigurni protiv Paraga, odnosno Zebanca. U susretu Otoka i Dubrave, pobjeda domaćina.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE