4.4 C
Čakovec
Utorak, 16 travnja, 2024

Međimurje s igračem manje savladao lidera Osijeka II i blizu je ulaska u II. HNL

Nakon dobre vijesti iz HNS-a da je Međimurje konačno dobilo licencu za drugoligaško natjecanje, u petak je stigla još bolja vijest da će našem klubu trebati plasman među 4 najbolje ekipe III. HNL-istok što će po svemu sudeći biti dovoljno za ulazak u II. HNL koja će u idućoj sezoni brojati 14 klubova. Sve je u zaokruženo ove subote kada je na SRC Mladost Čakovec u jednoj od najhrabrije odigranih utakmica domaćeg sastava posljednjih godina poražen lider Osijek II i time napravljen vjerojatno presudan korak prema plasmanu Međimurja u drugoligaško društvo.

Naime, naš predstavnik u III. HNL-istok protiv ekipe koja u svojim redovima ima pregršt igrača koji su zaigrali i za najbolji sastav Osijeka u I. HNL i to s igračem manje od samog početka susreta savladala je svojeg protivnika 2:1, nanijela mu prvi poraz u proljetnom dijelu i učvrstila treće mjesto na tablici, odnosno presudan plasman među 4 momčadi lige.

Golove za Međimurje postigli su Režić u zadnjoj minuti prvog dijela s bijele točke i Munivrana dvadesetak minuta prije kraja. Našem klubu odmah na početku opravdano je isključen Ptiček, gosti su također bez jednog igrača ostali nakon prekršaja za penal na Tkalčiću pred kraj prvog poluvremena, dok su Osječani opet imali igrača više posljednjih 25 minuta jer je isključen Patafta zbog dva žuta kartona. Tako je čakovečki sastav utakmicu završio s 9 igrača, ali ipak izdržao jer su gosti postigli samo počasni zgoditka i srećom ostali na tome.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,194FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE