Međimurje ove srijede igra zaostalu utakmicu 2. HNL sa Sesvetama

Nakon katastrofalnog poraza i loše partije u prvom kolu nastavka prvenstva 2. HNL protiv Rudeša u Kranjčevićevoj, Međimurje ove srijede igra zaostalu utakmicu iz jesenskog dijela protiv Sesveta. Utakmica se igra s početkom u 15 sati na SRC Mladost Čakovec.

Sesvećani također nisu startali s pobjedom u nastavak sezone, odigrali su tek neodlučeno protiv Kustošije. Nisu briljirali, odigrali su bez golova 0:0, vrlo lako su mogli i izgubiti, tako da će ova utakmica jednima i drugima biti vrlo važna kako se ne bi dogodio daljnji pad prema pozicijama koje su pri samom dnu tablice.

Pri tome Sesvete bolje stoje od naših, jer su na 24 boda, Međimurje je skupilo 22, dok Solin koji zauzima prvu od tri pozicije koje vode u niži stupanj natjecanja ima 17.

Inače, u ovom prijelaznom roku iz Međimurja je otišlo čak 11 igrača (Đurak, Picak, Svetić, Antanasković, Lovrić, Kuqi, Glavina, Gogić, Hairlahović, Golubić, Mijić), a pristupilo je devet novih.

Neven Hlišć, Edvin Bratuša i Ahmed Hasanović već su ranije predstavljeni, a nakon njih u klub su doveli još šestoricu igrača.

U klubu su kao novi igrači još predstavljeni Petr Zapalač, Claudio Anderson, Uroš Poljanec, Nemanja Gajič i Marko Čovo. Najmlađi među novopridošlim igračima pak je Dalibor Vrbanić. Ovaj Varaždinac ima 19 godina, a dolazi na posudbu iz Lokomotive.

Većina ovih igrača je došla preko već ranije najavljene menadžerske agencije i Petra Gavrića, koja se u nedostatku kvalitetnog upravljanja klubom i nedostatnih financijskih sredstava uključuje u funkcioniranje kluba.

Kako će sve ovo završiti ostaje za vidjeti. (nl, dz)

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE