Međimurje kolo prije kraja na začelju 2. HNL

Nakon odigranog pretposljednjeg kola 2. HNL poznato je da i naše Međimurje gotovo sigurno ispada iz drugoligaškog ranga natjecanja. Naime, ako Junak i naši budu imali isti broj bodova i nakon zadnjeg kola, kao što je sada slučaj (sinjski klub ima bolji međusobni skor), Međimurje će završiti zadnje. A zadnji obavezno ispada.

Naime, usprkos ugodnom iznenađenje i pobjedi Međimurja u petak na gostovanje u Sesvetama, iznenadio je i Junak koji je oteo bod Rudešu koji je još bio u igri za naslov prvaka i time sebi vrlo vjerojatno osigurao pretposljednju 17. poziciju.

Nakon što je Hrvatski Dragovoljac slavio pobjedu protiv Dubrave TK razriješene su sve dileme u 2. HNL, jer je momčad iz Sigeta proslavila naslov i vraća se u 1. HNL, dok ispadaju Međimurje, Junak i Hajduk II.

Predzadnji može ostati samo u slučaju da neki od klubova odustane od drugoligaškog natjecanja (nešto se pisalo da bi to mogla biti Dubrava, ali nema još nikakve potvrde), što se nadalo i Međimurje, ali sada tu zadnju nadu ima klub iz Sinja u slučaju da obje ekipe budu poravnate u bodovima nakon zadnjeg kola.

Međimurje se od drugoligaškog društva po svemu sudeći oprašta u subotu na domaćem terenu protiv Solina od 17:30.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE