Međimurje danas dočekuje lidera iz Šibenika

Nakon poraza od BSK-a nema puno vremena za plakanje i kukanje, jer već danas u Čakovec u sklopu 7. kola na stadion SRC Mladost dolazi lider na tablici, ekipa Šibenika. Nakon toga u subotu ide se na gostovanje kod Kustošije, pa slijedi dvotjedna reprezentativna pauza.

– Ovo su nam važne utakmice prije reprezentativne pauze. Prošlu utakmicu loše smo otvorili i moramo jako paziti da nam se to ne ponovi i danas protiv Šibenika. Biti će nekih izmjena u sastavu jer zbog tri žuta kartona ne može igrati Ivančić koji je ušao u formu. – kazao je trener Lepen.

U prošloj sezoni obje prvenstvene utakmice završile su neriješeno. Ove godine Šibenik je najavio pohod na prvo mjesto, pojačao se, a startali su vrlo uspješno, u sedam kola upisali su šest pobjeda i samo jedan poraz.

– Bez obzira što su prvi i favorit na današnjoj utakmici, mi imamo dobru momčad i idemo na pobjedu. Nikome ne priznajemo da je bolji od nas, a pametnim pristupom i srčanom borbom možemo uzeti bodove. – optimist je trener Međimurja Damir Lepen Jurak.
Utakmica između Međimurja i Šibenika na SRC Mladosti počinje u 17 sati.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE