Mato Kljaić predsjednik, Uršanić, Kralj i Dominić novi dopredsjednici Međimurskog nogometnog saveza

U čakovečkom hotelu Park održana je izborna Skupština Međimurskognogometnog saveza na kojoj je dosadašnji predsjednik Mato Kljaić ponovo izabran za prvog čovjeka međimurskog nogometa na razdoblje od četiri godine. Naime, 65 delegata s 229 glasova dalo je Kljaiću jednoglasnu podršku da i dalje vodi Savez.

Ovdje je važno spomenuti kako se s obzirom na pravilnik, ali i broj novo osnovanih udruga i promjena rangova natjecanja promijenio i broj predstavnika, kao i broj glasova na samoj skupštini. Tako je nova Skupština sastavljena od 78 predstavnika koji ukupno imaju pravo na 252 glasa. Novi članovi sa svojim delegatima su NK Zebanec i novoosnovana Udruga delegata.

Na Skupštini su osim predsjednika izabrani i dopredsjednici saveza Marijan Uršanić (NK Međimurje), Tomislav Kralj (Polet, SvetiMartin) i Damir Dominić (Galeb, Oporovec), dok su za preostalih devet članova Izvršnogodbora jednoglasno potvrđeni  Zlatko Rajf (Rudar, Mursko Središće), Mišel Ganzer (Međimurec, Dunjkovec-Pretetinec), Nikola Košir (NK Nedelišće), Ivan Kos (Graničar, Kotoriba), Miljenko Bakač (Zasadbreg 77), Boris Novak (Sloga, Štrigova), Ivan Cerovec (Budućnost , Miklavec) , Robert Čižmešija (Graničar , Kotoriba), Ivan Mezga ( ŽNK Katarina Zrinski). U Nadzorni odbor izabrani su, kao predsjednik Dražen Srpak i kao članovi Darko Zamuda i Josip Šegović.

Na Skupštini je predstavljen plan rada i financijski plan za naredno razdoblje, ali i napravljen osvrt na minule četiri godine. O svemu više čitajte u tiskanom izdanju Međimurskih novina u broju 1213, koji izlazi ovog petka, 14. prosinca.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE