Viktor Dodlek četvrti na plivačkom mitingu sv. Patrik

Članovi plivačkog kluba Čakovec

Dobar rad sa svim kategorijama u Čakovečkom plivačkom klubu potvrđen je i na plivačkom mitingu na kojem su nastupali plivači do 12 godina. Naime, U subotu i nedjelju, 16. i 17. ožujka 2019., najmlađi natjecatelji Čakovečkog plivačkog kluba su nastupili na jubilarnom 15. plivačkom mitingu „Sv. Patrik“. Na mitingu, u organizaciji PK Novi Zagreb, nastupilo je 883 plivača i plivačice iz 26 plivačkih klubova iz Republike Hrvatske. U subotu su na rasporedu bili natjecatelji 2007. i 2008. godišta, dok su u nedjelju nastupili natjecatelji rođeni 2009. i 2010. godine i mlađe. Čakovečki plivački klub je predstavljalo ukupno 17 natjecatelja, 9 u subotnjem i 8 u nedjeljnom programu.

Plivači Čakovečkog plivačkog kluba koji su nastupili u subotu su Hanna Mesarić, Jessica Elena Novak, Lucija Trupković, Meri Furdi, Roko Radek, Sara Puklavec, Lovro Krištofić i Josip Zadravec, dok su u nedjelju klub predstavljali Asija Trstenjak, Freda – Marie Hurley, Lana Pintarić, Emil Goričanec, David Kolarić, Martin Golub, Oleg Jeđut i Viktor Dodlek.

Iako su ovog puta izostale medalje, plivači Čakovečkog plivačkog kluba su, u konkurenciji 883 plivača i plivačica, postigli odlične rezultate. Svi plivači su svojim nastupom poboljšali rezultate što im može samo biti vjetar u leđa u daljnjem radu i treniranju,  poručili su treneri Leonardo Novak i Sara Čuka.

U subotu su se najbolje snašli: Meri Furdi sa osvojenim 4. mjestom u disciplini 50m slobodno te 10. mjestom u disciplini 50m leđno. Mario Beliga sa osvojena dva 7. mjesta u disciplinama 50m delfin i 50m slobodno.

Plivački miting
Čakovečki plivači

U nedjeljnom dijelu natjecanja istakli su se: Viktor Dodlek sa osvojena dva 4. mjesta u disciplinama 25m delfin i 25m slobodno te 6. mjestom u disciplini 25m leđno. Oleg Jeđut sa osvojenim 9. mjestom u disciplini 25m prsno i 10. mjestom u disciplini 25m slobodno. Martin Golub sa osvojenim 12. mjestom u disciplini 25m leđno.

U ukupnom poretku u svojoj kategoriji, najbolji plasman osvojili su:

Viktor Dodlek – 4. mjesto

Oleg Jeđut, Meri Furdi i Mario Beliga – 11. mjesto

Martin Golub i Freda – Marie Hurley – 14. mjesto

Emil Goričanec – 19. mjesto

Ostavi komentar