Streličarski klub “Katarina Zrinski” Čakovec bio je domaćin Prvenstva Hrvatske za djecu do 14 godina.

Domaćini su u dvorani GOC-a ugostili 90-tak mladih streličara iz 21 kluba iz čitave Hrvatske. Od prve do zadnje strijele bilo je izuzetno napeto i emotivno za sve natjecatelje, pa je tako bilo i nervoze i veselja i suza, ali na kraju je najviše bilo veselja zbog osvojenih medalja.

Mladi streličari iz “Katarine Zrinski” Čakovec nastupili su s 11 pojedinaca i tri ekipe, te ukupno osvojili osam medalja.

U stilu standardnog luka među dječacima do 12 godina izuzetno dobro pucao je Matija Talaš i osvojio zlatnu medalju i naslov državnog prvaka Hrvatske.

Treće mjesto i brončanu medalju osvojio je Mihael Trupković, a Jan Zadravec osvojio je sedmo mjesto. Ekipa u sastavu Matija Talaš, Mihael Trupković i Jan Zadravec osvojila je zlatnu medalju.

U stilu olimpijski luk među dječacima do 12 godina Leon Kolarić zauzeo je osmo mjesto, Vid Muškinja zauzeo je 10. mjesto, a Teo Štrukelj zauzima 12. mjesto. Ekipa u sastavu Leon Kolarić, Vid Muškinja i Teo Štrukelj osvojila je srebrnu medalju.

U stilu instiktivni luk među dječacima do 14 godina jako sigurno i smireno pucao je Nikola Brezovec i na kraju uvjerljivo osvojio zlatnu medalju i naslov državnog prvaka Hrvatske. Karlo Flajšer ispustio je brončanu medalju za sedam krugova te na kraju zauzeo četvrto mjesto, dok je Noa Petek zauzeo peto mjesto. Ekipa u sastavu Nikola Brezovec, Karlo Flajšer i Noa Petek osvojila je zlatnu medalju.

U stilu goli luk među djevojčicama do 12 godina Mila Kuvač je pod temperaturom otpucala turnir do kraja i osvojila brončanu medalju.

U stilu složenog luka među dječacima do 14 godina iskusni Štefan Granatir otpucao je ovaj turnir jako ozbiljno i nije dao nimalo šanse svojim protivnicima, te sa 100 krugova prednost uvjerljivo osvojio prvo mjesto i naslov državnog prvaka Hrvatske.

Velike čestitke svim malim streličarima!

Ostavi komentar