4.4 C
Čakovec
Utorak, 16 travnja, 2024

ŠRD Amur Nedelišće: Mala škola ribolova seli na novu lokaciju

ŠRD Amur Nedelišće krajem kolovoza organizira još jednu Malu školu ribolova, događaj koji je izazvao iznimno velik interes.

Mališani će tako moći otkriti ribarske tajne u subotu, 26. kolovoza, od 08:00 do 17:00. Ovo je već drugi termin održavanja Male škole ribolova, a sva mjesta su već popunjena.

Zbog nedavnih poplava, došlo je do promjene lokacije pa će se škola održati na jezeru Kuršanec.

Na Maloj školi ribolova, djeca će naučiti sve tajne ribolova, tehnike, vrste mamaca i riba, a sve pod stručnim vodstvom iskusnih instruktora. Događaj je osmišljen u dvije faze – prvo će se održati teorijski dio u kojem će djeca steći sve potrebne informacije, a zatim slijedi praktični dio na vodi, gdje će prvi puta iskušati svoje ribolovne vještine.

Ujutro je planirana okrjepa za sve sudionike, a roditelji, slobodno dođite pratiti svoje male ribiče jer i za vas je osigurana okrjepa. Uz to, sva djeca će dobiti majice za uspomenu, diplome o položenoj obuci te kadetske članske iskaznice ŠRD Amur-a Nedelišće.

Djeci će biti dodijeljeni ribički štapovi koje će moći zadržati u svom vlasništvu kako bi i nakon ovog događaja mogli uživati u ribolovu. Ovo je sjajna prilika za vaše mališane da otkriju čaroliju ribolova i prirode na jedinstven način.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,194FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE