Zvonareku profesionalni ugovor i dres s brojem deset

Lovro Zvonarek sa samo 16 godina potpisao je profesionalni ugovor sa Slaven-Belupom

Mladi Preložanin Lovro Zvonarek, najmlađi debitant u povijesti Slaven Belupa sa samo 16 godina i četiri dana i najmlađi strijelac u povijesti HNL-a sa samo 16 godina i 14 dana, ekstra talent hrvatskog nogoneta, potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor u karijeri.

Trogodišnji profesionalni ugovor

Talentirani veznjak danas je u klupskim prostorijama, zajedno s direktorom koprivničkog prvoligaša Aleksandrom Aleksovskim, potpisao trogodišnji ugovor.

Lovro Zvonarek i Stipe Bačelić Grgić

Svoju igračku i ljudsku veličinu pokazao je igrač Slaven Belupa Stipe Bačelić Grgić. Veznjak je na svoju inicijativu i inzistiranje ‘predao’ dres s brojem 10 Lovri i tako pokazao što misli o njegovom talentu.

Ugovor vrijedi do ljeta 2024. godine, a nakon potpisivanja Zvonarek nije skrivao zadovoljstvo.

– Prvo bih se zahvalio Slaven Belupu što mi je ukazao ovakvo povjerenje te ću učiniti sve da ga i opravdam. Osjećaj je zaista predivan, a na meni je da se sada kroz svaki trening dokazujem i slušam smjernice trenera, stručnog stožera i iskusnih igrača. Cilj mi je da svi zajedno napravimo odlične pripreme, da nas služi zdravlje i da kroz prvenstvo ostvarimo sve što se od nas traži. Osobni cilj mi je da napredujem iz dana u dan, rekao je Zvonarek.

O potezu suigrača Bačelić-Grgića koji je zapažene partije pružao i u Međimurju kad smo imali prvoligaša, talentirani preloški igrač pred kojim je nadamo se velika karijera je rekao:

– Prije svega, Stipe me zaista iznenadio svojom gestom. Kroz treninge sam ga upoznao kao odličnog igrača, ali i ono važnije, kao kvalitetnu i jako dobru osobu koja je uvijek sprema pomoći.

Unatoč tome ovaj potez zaista nisam očekivao.

Zahvaljujem mu se od srca, a ja ću napraviti sve da igram u skladu s brojem na leđima i pomažem svojoj momčadi da ostvaruje rezultate koje od nas očekuju naši navijači, zaključio je mladi veznjak Slaven Belupa, stoji u objavi koprivničkog prvoligaša.

Klupski projekt za budućnost

S potpisivanjem profesionalnog ugovora s igračem koji ima samo 16 godina, Slaven-Belupo je pokazao da u Zvonareka ulaže kao klupski projekt, koji bi u narednom koraku ako njegova karijera krene kao što svi predviđaju, trebao klubu donijeti rekordan transfer.

Lovro, čestitamo ti i želimo puno sreće u dresu Slaven Belupa. (nl, dz)

Foto: NK Slaven-Belupo

Ostavi komentar