4.4 C
Čakovec
Utorak, 16 travnja, 2024

Ljetni sportski kampovi: Kamp iz košarke od danas u prijepodnevnom terminu

Nakon jučerašnjeg prvog dana kampa iz košarke u sklopu Ljetnih sportskih kampova „Svaki tjedan sport jedan“ koji je održan poslijepodne u dvorani 1. OŠ svi sljedeći dani bit će održani prijepodne.

Kako je objasnio trener na kampu i u Ženskom košarkaškom klubu Radost Željko Levačić do promjene je došlo nakon razgovora s roditeljima i osobljem u školi.

Od utorka do petka u dvorani 1. OŠ Čakovec bit ćemo od 9 do 11 sati, izjavio je Levačić dodavši kako je promjena usuglašena s roditeljima i Zajednicom sportskih udruga Čakovca koja je organizator projekta.

Kvaliteta kampa neće biti promijenjena, u ta dva sata ćemo na zanimljiv i djeci prihvatljiv način pokušati što više dočarati svu ljepotu sporta pod obručima, izjavio je.

Prvog dana košarkaškog kampa odazvalo se 50-tak djevojčica i 15-tak dječaka. Tajnik Zajednice sportskih udruga Čakovca Tomica Jakopec kazao je kako usprkos odlascima na more i trenutnoj ponudi samo jednog kampa po tjednu interes i upiti za  „Svaki tjedan sport jedan“ ne jenjavaju.

Osim roditelja iz Čakovca, redovito nas kontaktiraju i oni čija djeca će biti na ferju kod baka i djedova te žele da se njihovi mališani za to vrijeme bave sportom, naglasio je.

Ponovio je da roditelji svoju djecu na kampove mogu upisati tijekom cijelog ljeta te podsjeća kako kampove djeca iz čakovečkih osnovnih škola plaćaju 100 kuna, a ostali 150 kuna. Za to dobivaju mogućnost neograničenog broja dolazaka na sportske kampove, osvježenje i majicu.

Prijave se vrše na recepciji čakovečkih Gradskih bazena, a za najbolje sportaše, oni koji će imati najveći broj dolazaka na kampove osigurane su i posebne nagrade. I ove godine program sufinancira Ministarstvo turizma i sporta. (tj)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,194FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE