LIGA PRVAKA: Brojni Međimurci uz Dinamo u Milanu, a evo gdje možete pratiti prijenos

Dinamo večeras od 21 sat igra vrlo važnu, ali ne i presudnu utakmicu za plasman u eliminacijsku rundu Lige prvaka u Milanu protiv Atalante.

Uz Dinamo je oko 6000 navijača Dinama, a među njima i brojni Međimurci koji su došli u privatnom aranžmanu ili organizirano kao što je slučaj pedesetak navijača koji je doveo Potepuh iz Podbresta. (na slici).

Uoči zadnja dva kola, Dinamo ima 5 bodova, kao i Šahtar, dok Atalanta ima 1 bod.

Međutim, sva tri kluba imaju još uvijek šansu da prođu dalje bilo u završnicu Lige prvaka ili Europa lige uz Manchester City koji bi to trebao potvrditi večeras.

Međutim, netko će otpasti između Dinama, Šahtara i Atalante otpasti.

Dinamo nakon što nije dobio ‘dobivenu’ utakmicu protiv Šahtara nije baš u zavidnoj poziciji, ali opet s jednim bodom iz Milana osigurava ako ništa drugo onda završnicu Europa lige. U slučaju pobjede blizu je druge faze Lige prvaka, ali još nije siguran. U slučaju poraza, također nije bez izgleda za završnicu, ali tada više ne ovisi sam o sebi.

Što se tiče prijenosa, u utorak nema Lige prvaka na HTV-u, prijenos je na Planet Sportu, a kako ga u Međimurju nema veliki broj građana, opet se gledanje organizira u brojnim kafićima.

Ostavi komentar