NOGOMETNI KUP Nedelišće u finalu treću godinu za redom

U uzvratnoj utakmici polufinala kupa MNS Nedelišće i Mladost Sveta Marija igrali su bez golova. Obzirom da je prva utakmica u Svetoj Mariji završila 3:3, zbog više postignutih golova u gostima, Nedelišće je u finalu.

Po lijepom vremenu pred oko 700 gledatelja u prvom dijelu nekoliko prilika s obje strane.

Za Mladost je u najboljoj prigodi bio najraspoloženiji igrač Nađ, ali je loše pucao, a Nedelišću je u 35. minuti poništen gol Mesarića zbog zaleđa.

U drugom dijelu bez izrazitih prigoda, jedino vrijedi zabilježiti isključenje Slunjskoga pred sam kraj utakmice. Domaći nisu bili previše opasni, kao da su ostali bez snage, dok su gosti prijetili iz kontranapada, ali nisu bili konkretni u završnici.

Gostujući navijači nezadovoljni su suđenjem, ali prema viđenome osim kontakta rukom Vizingera prema glavi Magdalenića, nije bilo nekih većih spornih situacija. U toj situaciji sredinom drugog dijela, domaći igrač mogao je biti sankcioniran isključenjem, s obzirom da je već imao žuti karton, žale se gosti. Ubrzo ga je trener Nedelišća zamijenio, kako se nešto slično ne bi ponovilo.

Treba spomenuti da se dogodio zanimljiv slučaj uoči ove utakmice vezano i uz ranija isključenja, zbog čega u redovima Mladost također nisu bili u najmanju ruku “sretni”. Naime, isključeni igrači Nedelišća (Mesarić i Vibovec) u prvoj utakmici Kupa koja je odigrana u Sv. Mariji, iste su “očistili” u prvenstvu 4. HNL. U MNS-u bi vezano uz ovo pravilo mogli ipak uvesti neke novine koje bi bile pravednije što se tiče odrađivanja kazni u kupu, odnosno u prvenstvu.

Tako je nakon ove utakmice i rezultata 0:0, Nedelišće treću godinu za redom u finalu Kupa Međimurskog nogometnog saveza i treći put mu je protivnik Međimurje. Izvlačenje domaćinstva prve utakmice biti će u petak u 12 sati. (md)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE