5.6 C
Čakovec
Četvrtak, 18 travnja, 2024

Kuglanje: Željezničar Čakovec doveo reprezentativca Hrvatske!

Međimurje kao što je poznato opet ima prvoligaša u kuglanju. A, naš prvoligaš, Kuglački klub Željezničar iz Čakovca napravio je odličan posao u ovom prijelaznom roku i uspjeli su u svoje redove dovesti reprezentativca Hrvatske!

Od trenutka kad su izborili 1. hrvatsku kuglačku ligu krenuli su u potragu za adekvatnim pojačanjem za novu sezonu. Na popisu želja bilo je nekoliko imena, a prvi je bio dvadesetogodišnji Luka Požega.

Dogovor između Željezničara i Luke pao je vrlo brzo i relativno lako makar su za njega bili zainteresirani mnogi klubovi među kojima i hrvatski, europski i svjetski prvak KK Zaprešić.

U odluci da prijeđe u čakovečki klub pomoglo je to što su izborili 1. HKL i blizina trenutnog mjesta stanovanja jer se prošle godine preselio u Varaždin radi studija.

Makar je riječ o vrlom mladom kuglaču, Luka je zahvaljujući vrlo dobrim igrama prošle sezone u dresu Plitvica iz Plitvičkih jezera dobio poziv za hrvatsku seniorsku reprezentaciju, te je čak i nastupio na nedavno održanom svjetskom prvenstvu u češkom Rokycany-u na kojem su završili na nesretnom četvrtom mjestu.

Debitantski nastup novog igrača Željezničara i predstavljanje čakovečkoj publici bit će 14. rujna 2019. u prvom kolu 1. HKL. (im)

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,206FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE