KUGLANJE: Grmoščica slavila u Čakovcu

kuglanje
Dobra igra kuglača Željezničara

Zanimljiv dvoboj igrao se danas na čakovečkoj kuglani u 6. kolu 1. HKL između čakovečkog Željezničara i zagrebačke Grmoščice u kojem su ipak slavili gosti iz Zagreba s 6-2 uz 53 čunjeva razlike (3495-3442).

Grmoščica je napravila odličan posao na samom startu utakmice u kojem su poveli 2-0, a njihovi ponajbolji igrači napravili su razliku koju su držali do samog kraja utakmice. Ninoslav Mikac (531) počeo je vrlo dobro, ali drugi dio odigrao je katastrofalno i razumljivo izgubio poen, dok je Luka Požega (592) odigrao vrlo dobro, ali ipak ostao prekratak za 37 čunjeva protiv trenutno najboljeg igrača lige Damira Fučkara (629).

U drugom bloku kapetan Željezničara Predrag Turk (583) odličnim čišćenjem osvaja poen za svoju ekipu, a s druge strane priliku za izjednačenje propustila je kombinacija Franjo Gosarić-Zoran Jagić (560).

U posljednjem bloku vodili su se izjednačeni dvoboji, pa Željezničari nisu ni uspijeli ozbiljnije zaprijetiti gostima. Drugi poen za Željezničar osvojio je odličan Tomislav Tvarog (617), dok je Bojan Plevnjak (559) izgubio za samo 8 čunjeva.

Makar poraženi, Željezničari su se uspjeli zadržati na 7. mjestu na tablici. Sljedeće subote čeka ih gostovanje u Zagrebu kod Medveščaka-1958 koji su 6. na tablici i imaju samo bod više od Željezničara.

Igor Maček

Ostavi komentar