1.2 C
Čakovec
Četvrtak, 18 travnja, 2024

Mladim ekipama KK Međimurja ovog vikenda dvije pobjede i dva poraza

Za vikend su bile aktivne čak četiri mlađe ekipe KK Međimurje Čakovec. Nije bilo sve prema očekivanjima. Zabilježene su dvije pobjede, ali su doživljena i dva poraza.

Veliki korak prema osvajanju 1. ili 2. mjesta koje vodi prema državnoj poluzavršnici PH napravila je ekipa juniora U19. Nakon velike borbe slomili su otpor Vindije u završnici utakmice na gostovanju u Varaždinu i pobijedili 90-79.

Kadetska ekipa U17 također je prošla još jednu prepreku u Ligi Sjever u borbi za mjesto koje vodi u Final8 Kupa hrvatskih regija. Stigli su do najuvjerljivije pobjede sezone i to u gostima protiv Virke. Na kraju je bilo 117-46 za naše mladiće. Kadeti Međimurja odigrali su najbolju utakmicu sezone, tako da su u prvom dijelu susreta postigli pomalo nestvarnih 69 poena.

Nesretni poraz doživjela je ekipa pretkadeta U15 u Varaždinu protiv Vindije. Ostali su prekratki za pola koša protiv domaćina i izgubili 56-55. Uz sve pobjede do kraja, ipak još uvijek imaju dobre izglede za osvajanje prvog mjesta, odnosno ulaska u Final8 hrvatskog Kupa regija.

Ekipa dječaka poražena je na domaćem parketu protiv Podravca 56-67, tako da je pala na 3. mjesto tablice. Za 2. mjesto koje vodi na državnu poluzavršnicu sada su joj potrebne oba dvije pobjede u zadnja dva kola.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,206FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE