Prvo prvenstvo Međimurja u uličnoj košarci 29. kolovoza

– Ulična košarka, streetball, hakl, 3×3 ili kako god Vam bilo drago trebao je ove godine doživjeti svoju premijeru na Olimpijskim igrama.

Kao što svi znate, ta premijera je odgođena za neka ljepša i “zdravija” vremena.

Ipak, kako ne biste posve zaboravili o kakvom prekrasnom, dinamičnom, napetom, zabavnom i zanimljivom sportu se radi, pobrinuli smo se mi.

Nakon mnogo razgovora, “vaganja”, analiza i vijećanja, odlučili smo za sve nas, košarkaške zaljubljenike, po prvi put organizirati prvenstvo Međimurja u streetballu.

Tijekom održavanja prvenstva poštivat će se sve propisane epidemiološke mjere.

Ovaj jedinstveni događaj za koji se nadamo da će prerasti u tradiciju ove će se godine održati na, usudili bismo se reći, najljepšem vanjskom igralištu u našem najljepšem Međimurju, u Donjem Kraljevcu.

U 13:00 ćemo početi s najmlađima, U13 (2007. i mlađi), U15 (2005. i mlađi), U17 (2003. i mlađi) i U19 (2001. i mlađi) odmjerit će svoje snage “na vrućini asfalta”.

Nakon što nas sve skupa “klinci” dobro zagriju, vrijeme je za “pravu stvar”.

Tako će od 17:00 snage krenuti odmjeravati seniori, veterani +45 i kategorija Old stars +55.

Da, dobro ste pročitali, na terenu čete moći uživati u potezima najboljih međimurskih košarkaša, ali i košarkaških zanesenjaka koji su na terenima diljem Hrvatske “žarili i palili” u nekim prošlim vremenima.

Uz sve navedeno zaista ne postoji razlog da subotu, 29. kolovoza ne provedete na stadionu “Fundacije” u Donjem Kraljevcu i ne uživate u najljepšem sportu na svijetu!

Naravno, bit će tu i osvježavajućih pića, finih langoša i koječega drugog.

Košarkaški klubovi s područja Međimurske županije mogu prijaviti najviše dvije ekipe po kategoriji. Prijave se šalju na [email protected] najkasnije do utorka, 25. kolovoza, najavili su iz Košarkaškog saveza Međimurske županije.

Foto: Košarkaški savez Međimurske županije

Ostavi komentar