KOŠARKA: Međimurje u derbiju dobilo Podravac za učvršćenje vodstva

Međimurje je nakon kupa (na slici) i u prvenstvu opet bilo uspješno protiv Podravca iz Virja

U 2. hrvatskoj muškoj košarkaškoj ligi odigrano je 4. kolo, nakon kojeg je naše Međimurje i dalje jedina neporažena momčad sa skorom od 4 pobjede. Najveći konkurent u borbi za naslov Podravac iz Virja, u kratkom vremenskom razdoblju po drugi put je svladan u Čakovcu.

Nakon uvjerljive pobjede u Kupu Krešimir Ćosić, ovog puta je to bilo puno teže, što se i očekivalo s obzirom da svi domaći igrači nisu bili u “idealnom” ritmu uoči ove utakmice, ali na kraju ipak nije bilo neke velike “drame” i pobjeda naših 74:71.

Momčad je opet predvodio kapetan Krajačić koji je bez obzira na obiteljske prioritete (stigla je obiteljska, tako da se i mi pridružujemo čestitkama) bio najbolji igrač utakmice s 19 poena uz tri trice.

Pridružili su mu se raspoloženi s 11 koševa Golik koji je također u tri navrata bio uspješan za tri poena, te S. Kranjčec s istim brojem koševa uz dvije trice. Pod košem su vrijedni bili Ostoja i Novak, a na krilu Drk.

Tako je ova šestorka iznijela najveći teret važne pobjede Međimurja u derbiju prvog dijela prvenstva, koja ujedno otvara vrata osvajanja naslova prvaka.

KK MEĐIMURJE Čakovec – KK PODRAVAC Virje 74:71
(19:23, 18:21, 19:14, 18:13)

Suci: Antolić (Bjelovar), Markušić i Nakić (Varaždin). Opunomoćenik: Perčić (Čakovec).

MEĐIMURJE: Novak M. 8, Pongrac, Kranjčec M. 6, Drk 7, Golik 11, Ostoja D. 12, Kranjčec S. 11, Horvat, Krajačić 19, Bartolić, Rusak, Čajić.

PODRAVAC: Zadravec S. 18, Zadravec J. 14, Hrženjak 3, Balatinec 5, Kuzmić I. 5, Šestak 17, Križić 2, Cestar, Kuzmić L. 5, Ratković 2.

Ostavi komentar