5.7 C
Čakovec
Utorak, 23 travnja, 2024

Komisija za pregled terena: Konačna odluka o novom članu IV. HNL Čakovec-Varaždin – 14. kolovoza

Komisija za pregled stadiona 4. HNL Čakovec-Varaždin u sastavu: Ivan Novak, Željko Franić i Darko Jambrović pregledala je 27. srpnja igralište i popratne sadržaje kandidata za ulazak u ovu ligu nakon odustajanja NK Pušćine: NK Mladost Sveta Marija i NK Polet iz Pribislavca.

Komisija je prema službenom zapisniku kojeg su primila oba dva kluba, našla određene zamjerke koje se trebaju otkloniti, s time da su oni u puno većem obimu kod NK Mladost Sveta Marija.

Mladost mora prvenstveno produžiti teren za minimalno 5,4 metara kako bi odgovarao dužini od 100 metara koja je potrebna za natjecanje u ovoj ligi. Također je na njihovom terenu, potrebno preurediti kućice za pričuvne igrače, urediti koridor od službenih prostorija prema igralištu, kao i prostoriju za delegata i sastanak službenih osoba, te još neke ispravke.

Polet uglavnom zadovoljava većinu uvjeta za igranje, te uz neke manje ispravke, treba preurediti samo kućice za pričuvne igrače.

S obzirom da Mladost iz Svete Marije ne želi doći u cajtnot što se tiče ispravaka koji moraju biti gotovi do 14. kolovoza ove godine kada će komisija opet obići oba stadiona, kao pričuvni stadion za igranje prijavili su igralište NK Čukovec ’77 koji će također obići službene osobe kako bi ustanovile u kakvom je stanju i odgovara li uvjetima za 4. HNL.

Kao što je poznato u Čukovcu koji je svojevremeno igrao ovaj, pa čak i viši stupanj natjecanja, ali već neko vrijeme ne igra se nogomet, tako da se treba vidjeti kakvo je stanje stvari na tamošnjem igralištu. Pregled je zakazan u utorak 30. srpnja.

Mladost iz Svete Marije također odašilje poruke u javnost, da svakako želi igrati 4. HNL Čakovec-Varaždin i da će odmah započeti radove na ispravkama i učiniti sve da stvori uvjete za natjecanje prvenstveno na svom igralištu. Ali, spremni su i za alternativu, ako ne bi uspjeli otkloniti nedostatke u zadanom roku.

Komisija za pregled terena, opet će 14. kolovoza obići stadion u Pribislavcu (17 sati), odnosno u Svetoj Mariji (18 sati), odnosno prema potrebi i u Čukovcu istog dana, kako bi se donijela konačna odluka o tome koji klub će igrati 4. HNL Čakovec-Varaždin u novoj sezoni koja počinje 17. kolovoza.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE