15 C
Čakovec
Petak, 29 ožujka, 2024

Svi rezultati utakmica međimurskih nogometnih liga

Donosimo rezultate svih susreta međimurskih nogometnih liga odigranih proteklog vikenda.

1. MEĐIMURSKA LIGA

Subota:     

Dinamo (P) – Sokol 7-0, Hodošan – Polet (P) 2-1, Omladinac (NSR) – Sloga (Š) 2-0, Centrometal – Spartak 0-1.

Nedjelja:

Graničar (K) – Galeb  3-4, BSK – Trnava 4-0, Jedinstvo (GM) – Podturen  1-2, Mladost (SM) – Naprijed  2-2

Porazom Trnave u Belici, preuzeli su fenjer na ljestvici. Iznenađujuće su gostujuće pobjede Galeba i Podturna, kao i osvojeni bod Naprijeda u Svetoj Mariji.

U derbiju začelja, Dinamo je sa čak sedam zgoditaka, ispratio Sokol. Hodošan je bio bolji od Poleta, dok je Sloga, doživjela i četvrti uzastopni poraz u Novom Selu Rok. Iznenađenje je svakako pobjeda Spartaka u Macincu.

2. MEĐIMURSKA LIGA – skupina A

Croatia – Jedinstvo (NSD)  0-0, Budućnost (M) – Radnički 2-0, Dubravčan – Budućnost (P) 6-0, Omladinac (DS) – Jadran 4-1, Mladost (I) – Dubrava 0-0, Vidovčan – Kraljevčan 38  1-2, Mladost (D) – ČSK 2-2, Drava (K) – Borac PMP 4-6

Croatia kiksala sa Jedinstvom, dok je Kraljevčan 38 u derbiju kola slavio u Donjem Vidovcu i odmaknuo se na ljestvici kao vodeći sa dva boda prednosti. „Kiša“ golova u Kuršancu, efikasniji su bili gosti iz Turčišća. Dvije Mladosti osvojile su po domaći bod, dok su uvjerljivi bili Dubravčan i Omladinac. U lokalnom derbiju, Miklavčani su bili bolji od Radničkog.

2. MEĐIMURSKA LIGA – skupina B

Subota:

Bratstvo (SV) – Hajduk Vindija (Š) 2-0

Nedjelja:

Zasadbreg 77 – Mura 0-6, Strahoninec – Donji Koncovčak 4-0, Pobjeda – Bratstvo (J) 0-7, Venera PMP – Mali Mihaljevec 1-3, Plavi (Pek.) – Sloboda (M) 3-2, Omladinac (M) – Hajduk (B) 0-1, Trnovec – Šenkovec 5-1

Nakon domaće sedmice, Bratstvo iz Jurovca, upisalo je novu sedmicu u Gornjem Hrašćanu. Općinski derbi, pripao je gostima iz Malog Mihaljevca. Uvjerljive pobjede zabilježili su Mura, Trnovec i Strahoninec. Brezovčani su minimalno slavili u Mačkovcu, dok su Plavi bili bolji od Slobode.

U jedinom subotnjem susretu, Bratstvo je bilo bolje od Hajduka iz Štrukovca.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE